1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Materiale abrazive
 4. Discuri abrazive
 5. Discuri pentru înlocuire rapidă
 6. Discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro Extra Cut, 100 mm x 13 mm x 6 mm, A XCRS

Discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro Extra Cut, 100 mm x 13 mm x 6 mm, A XCRS

 • 3M ID 7100192712

Îndepărtează rapid rugina sau vopseaua groasă și coroziunea și curăță sudurile

Mineralul din oxid de aluminiu îndepărtează rapid stratul de deasupra și rafinează metalul gol de dedesubt

Adaptarea superioară asigură o zonă de contact mai mare, pentru o productivitate ridicată

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Îndepărtează rapid rugina sau vopseaua groasă și coroziunea și curăță sudurile
 • Mineralul din oxid de aluminiu îndepărtează rapid stratul de deasupra și rafinează metalul gol de dedesubt
 • Adaptarea superioară asigură o zonă de contact mai mare, pentru o productivitate ridicată
 • Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii
 • Rezistă la încărcare pentru tăiere constantă
 • Randament de mare viteză și vibrații reduse
 • Sistemul de prindere Roloc™+ facilitează schimbarea discurilor
 • Necesită utilizarea unui pad de susținere Roloc™+ (vândut separat)

Discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro Extra Cut conține minerale abrazive din oxid de aluminiu încorporate într-o structură deschisă. Discurile noastre sunt concepute pentru îndepărtarea straturilor de acoperire rezistente, cum ar fi rugina groasă, vopseaua groasă și coroziunea, rafinând în același timp metalul gol de dedesubt.

Beneficiați de adaptabilitate sporită fără a face rabat de la putere atunci când pregătiți suprafețe de metal sau îndepărtați rugina sau vopseaua cu discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro Extra Cut. Discurile noastre au o construcție nouă, rășină și minerale abrazive din oxid de aluminiu, pentru a forma o rețea densă, deschisă. Noua structură a fibrelor oferă discurilor posibilitatea de a urmări contururile piesei de prelucrat cu o mai mare acuratețe, obținând o suprafață de contact mai mare pentru viteze de îndepărtare superioare. Acestea se adaptează foarte bine pe cordoanele de sudură și vă permit să lucrați în zone greu de accesat. Oxidul de aluminiu este un mineral foarte dur, care asigură un randament de tăiere superior. Utilizat de obicei în aplicații cu presiune ridicată, precum tăierea și îndepărtarea sudurilor, acesta are o rată de tăiere ridicată, îndepărtând rugina sau vopseaua groasă și coroziunea, fără a modifica geometria materialului, pregătind în același timp materialul de dedesubt. Acest lucru permite operatorilor să îndepărteze un strat de acoperire de pe o piesă de prelucrat și să pregătească piesa pentru aplicarea sudurii sau a adezivului cu același disc, economisind timpul necesar înlocuirii materialului de șlefuit. În plus, golurile din structura discului permit eliminarea așchiilor metalice, reducând încărcarea abrazivului. Pentru a asigura o tăiere constantă pe toată durata de viață a abrazivului, rășina de ranforsare a discului se desprinde treptat în timpul utilizării, pentru a scoate la iveală fibre noi și abraziv din oxid de aluminiu foarte ascuțit. Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și asigură vibrații reduse, randament de mare viteză și o durată de viață lungă. Aceste discuri asigură vibrații și scântei reduse, productivitate și o durată de viață lungă și, de asemenea, beneficiază de sistemul de prindere Roloc™. Butonul Roloc™+ este fixat prin disc, sporind rezistența și ușurința în utilizare, permițând în același timp discului să fie folosit pe marginea sa, pentru a curăța sudurile de colț și alte zone greu de accesat. Operatorii pot atașa rapid discul la un pad de susținere Roloc™ (vândut separat), care se conectează la scula electrică, reducând la minimum timpii de asamblare și conectare și ajutând la creșterea productivității.

Aplicații sugerate
 • Curățarea sudurilor și îndepărtarea ruginii groase, a găurilor cauzate de rugină, a vopselei groase, a coroziunii, a decolorării provocate de sudură și a punctelor de sudură

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.