3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3762 LM-Q, maro deschis

 • 3M ID 62372091322
 • UPC 50021200491257

Adeziv de ambalare aplicabil la temperaturi scazute.

Lipire excelenta la caldura

100 procente particule solide

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Adeziv de ambalare aplicabil la temperaturi scazute
 • Lipire excelenta la caldura
 • 100 procente particule solide

Adezivii cu topire la cald 3MTM Scotch-WeldTM reprezinta adezivi avansati care ajuta la imbunatatirea productivitatii, reducerea costurilor si deseurilor. Adezivii reprezinta rasini termoplastice 100% care devin lichide cand sunt incalzite si umezesc rapid suprafata de lipire.

Mentinerea fluxului de productie Adezivul cu topire la cald 3M™ 3762 este formulat sa prinda si sa etanseze rapid pentru a intruni cerintele in mediile de productie de mare volum, cum sunt ambalarea, prelucrarea lemnului si asamblarea. Aceste caracteristici sporesc viteza inchiderii ambalajelor din carton si furnizeaza aderenta la lemn, carton, substraturi ondulate si alte substraturi din fibre. Ofera o rezistenta puternica la forfecare si o rezistenta scazuta la exfoliere, ceea ce inseamna ca ambalajele raman etanse si componentele lipite in majoritatea conditiilor. Economic si sigur Un timp deschis de 30 de secunde, in banda de 1/8", este suficient pentru pozitionare si ajustari si sustine productivitatea in ritm alert pentru ambalare, prelucrarea lemnului si aplicatii care implica materiale din fibra. Fabricam acest produs folosind o rasina termoplastica formata 100% din particule solide, de utilizat cu aplicatoarele noastre de topire la cald 3M™. Fiind un compus organic volatil (COV) de volatilitate joasa, acest adeziv produce un miros minim la incalzire si ajuta sustinerea unui mediu de lucru confortabil. Aplicatii recomandate Ambalare generala Recuperaj Reambalare placi aglomerate Puncte de cumparare Lambriuri PVC Puncte de prezentare Prelucrarea lemnului Expozitii comerciale Insertii din spuma Aplicatii mestesugaresti Lipire suprafete ceruite Avantajul topirii la cald Aplicatoarele de adezivi cu topire la cald, care poarta denumirea comuna de „pistoale de lipit” (cu adeziv) sunt uneltele folosite pentru aplicarea adezivilor termoplastici lichefiati si sunt disponibile in versiuni cu temperaturi joase si ridicate. Aplicatoarele de adezivi la temperatura joasa functioneaza la aproximativ 250ºF/ 121ºC si sunt benefice la lipirea materialelor termosensibile, precum componente electronice, materiale plastice si materiale textile. Aplicatoarele la temperatura inalta functioneaza la o temperatura minima de aproximativ 380ºF/ 193ºC. Aplicatorul creeaza un flux de adeziv la alimentarea unui baston de adeziv solidificat in camera de incalzire unde este topit prin folosirea unui element de incalzire cu temperatura fixa. Adezivul topit este apoi extrudat printr-o duza, fie prin presiune pneumatica, un mecanism mecanic cu tragaci sau prin aplicarea de presiune direct pe baston. Duzele se pot schimba pentru distribuirea adezivului in maniera care intruneste diverse cerinte; de la o intindere in fasie lata si subtire pentru etansarea cartonului pana la un strat mai gros si ingust pentru lipirea lemnului, materialelor compozite sau metalelor. Duzele sunt tipic din metal si se infierbanta extrem de mult la utilizare, putand provoca rapid arsuri pe piele. Odata distribuiti din aplicator, adezivii fac priza in general repede, in cele mai multe cazuri in doar cateva secunde. Aplicatoarele cu topire la cald sunt larg utilizate in industrie, mestesuguri, bricolaj si lucrul cu materiale de la hartie si dantela pana la lemn si unele metale.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.