3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3764-Q

 • 3M ID 62376491320
 • UPC 50021200760544

Adezivul termoplastic 100% solid permite ajustarea in timp pentru indeplinirea diferitelor cerinte din proiect

Formulat sa fie flexibil la temperature scazute pentru modificare usoara si pozitionare in timpul aplicarii

Designul rezistent la impact furnizeaza durabilitate pe termen lung

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Adezivul termoplastic 100% solid permite ajustarea in timp pentru indeplinirea diferitelor cerinte din proiect
 • Formulat sa fie flexibil la temperature scazute pentru modificare usoara si pozitionare in timpul aplicarii
 • Designul rezistent la impact furnizeaza durabilitate pe termen lung

Adezivul nostru cu topire la cald 3764 3M™ reprezinta un adeziv transparent, fabricat 100% din rasini termpoplastice solide, capabil sa lipeasca multe materiale plastice, inclusiv poliolefina. Gandit pentru a fi flexibil la temperaturi scazute, am proiectat acest adeziv cu topire la cald pentru a oferi o performanta exceptionala unei game largi de aplicatii si domenii industriale.

O lipire pe care va puteti baza Am proiectat adezivul cu topire la cald 3M™ 3764 pentru a furniza o rezistenta buna la forfecare si exfoliere. In plus, pentru a intruni variate cerinte de proiect, am creat acest clei cu topire la cald ca sa fie flexibil pentru ajustari si pozitionare. Adezivul cu topire la cald 3764 ofera o rezistenta excelenta la impact, livrand durabilitate si rezilienta pe termen lung pentru o imbinare lipita de durata. De asemenea, am proiectat 3M™ Scotch-Weld 3764 ca adeziv transparent cu topire la cald, de foarte mare compatibilitate, capabil sa lipeasca multe materiale, inclusiv materiale din acrilic, ceramica, spuma, sticla, policarbonati, polietilena, polipropilena si clorura de polivinil (PVC). Aplicatii recomandate Adezivul cu topire la cald 3M™ 3764 se poate utiliza in numeroase industrii, inclusiv cea de automobile, in transport, domeniul aerospatial, tapiterie, domeniul militar, ferestre, componente audio, constructii si electronica. Produsul se poate utiliza intr-o varietate de aplicatii, precum: Asamblare Atasare Asigurare Reparare Izolare prin turnare Lipire panouri Prindere fire electrice Balotare Etansare Incapsulare Rigidizare Lipire spuma Incleiere Ambalare Ce este bine de stiut despre adezivii cu topire la cald Adezivii cu topire la cald sunt rasini termoplastice alcatuite 100% din particule solide. Acesti adezivi sunt proiectati sa se retopeasca dupa lipire daca sunt expusi la temperaturi suficient de mari. Avantajul adezivilor cu topire la cald este ca, spre deosebire de organele de fixare mecanice si benzile de etansare, sunt practic invizibili intre suprafete. Adezivii nostri cu topire la cald se lichefiaza la incalzire, umplu repede spatiile libere si umezesc suprafata de unire. La aplicarea pe o suprafata, se racesc, se intaresc si ating rezistenta imbinarii lipite in cateva secunde. Datorita timpului de lucru rapid, ansamblurile se pot muta imediat dupa aplicare, ceea ce elimina nevoia de cleme, organe de fixare sau durate si energie suplimentare de uscare. Conceput sa va indeplineasca cerintele Proiectat sa indeplineasca o varietate de nevoi intr-o plaja larga de industrii, adezivul cu topire la cald 3M™ 3764 ofera o lipire flexibila, dar durabila. Adezivii nostri compatibili cu topire la cald ne demonstreaza dedicatia de a va furniza o solutie rezistenta si de incredere, gata sa intruneasca cerintele proiectelor.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.