3M™ Material eticheta 7871EC

 • 3M ID YP208031341
 • UPC 5900422007210

Materialul pentru etichete este acoperit superior pentru imprimare prin transfer termic. Panglicile de rasina sunt recomandate pentru durabilitate optima. Stratul superior asigura de-asemenea fixarea imbunatatita a tusului pentru formele traditionale de imprimare prin presare

Material din poliester ce ofera durabilitate in medii aspre.

350E reprezinta cel mai universal adeziv de la 3M si asigura o aderenta excelenta, chiar si pe suprafetele cu nivel redus de energie, combinate cu rezistenta excelenta la temeratura si substante chimice.

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Materialul pentru etichete este acoperit superior pentru imprimare prin transfer termic. Panglicile de rasina sunt recomandate pentru durabilitate optima. Stratul superior asigura de-asemenea fixarea imbunatatita a tusului pentru formele traditionale de imprimare prin presare
 • Material din poliester ce ofera durabilitate in medii aspre
 • 350E reprezinta cel mai universal adeziv de la 3M si asigura o aderenta excelenta, chiar si pe suprafetele cu nivel redus de energie, combinate cu rezistenta excelenta la temeratura si substante chimice

Materialul pentru etichete din poliester 3M™ 7871EC reprezinta un material de 50 microni, din poliester alb lucios proiectat pentru imprimarea cu transfer termic.

Produsul foloseste adezivul 3M™ 350E, conceput sa furnizeze o aderenta excelenta pe materiale plastice cu energie de suprafata mica sau mare, metale, metale vopsite si straturi de vopsea aplicate in camp electrostatic.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.