3M™ Material eticheta 7818EH

 • 3M ID 7000116101

Stratul superior TT5 asigura o suprafata uniforma mata, realizand imagini de transfer termic excelente la setari de temperatura de ardere reduse. Stratul superior asigura de-asemenea fixarea imbunatatita a tusului pentru formele traditionale de imprimare prin presare

Buna definitie de printare este combinata cu avantajele rezistentei chimice si la abraziune asociata cu acoperirea mata.

Materialul din poliester asigura durabilitate in medii aspre.

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Tech Data Sheet (PDF, 187KB)
Lățime totală (Metric) 150 Millimeter
Forma etichetei Rolă
Material pentru față Poliester
Finisaj suprafață Mat
Culoare Argintiu
Metoda de imprimare Transfer termic

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Stratul superior TT5 asigura o suprafata uniforma mata, realizand imagini de transfer termic excelente la setari de temperatura de ardere reduse. Stratul superior asigura de-asemenea fixarea imbunatatita a tusului pentru formele traditionale de imprimare prin presare
 • Buna definitie de printare este combinata cu avantajele rezistentei chimice si la abraziune asociata cu acoperirea mata
 • Materialul din poliester asigura durabilitate in medii aspre
 • Variety of liners include polycoated, clay coated and supercalendered kraft, clear polyester film
 • Versions are available with pre-applied 3M adhesive

Materialul pentru etichete din poliester 3M 7818EH reprezinta un material de 75 microni, din poliester argintiu cu strat superior mat imprimabil.

Produsul foloseste adezivul 3M™ 310E, un adeziv ferm, care rezista la prelingere si furnizeaza o rezistenta ridicata pe o varietate de suprafete, inclusiv materiale plastice cu energie de suprafata ridicata (HSE) si metale.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.