1. Romania
  2. Toate produsele 3M
  3. Benzi
  4. Benzi pentru montarea plăcilor flexografice
  5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1515H

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1515H

  • Opțiuni disponibile
  • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Banda mov flexo pentru montarea cliseelor cu proprietatea de indepartare a aerului

grosime 0,38 mm

Medie

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
  • Banda mov flexo pentru montarea cliseelor cu proprietatea de indepartare a aerului
  • grosime 0,38 mm
  • Medie
  • Controlul consistentei la nivel de micrometru permite masinii de tiparit sa utilizeze multiple densitati ale benzii la o lucrare pentru a optimiza calitatea imprimarii

Fixeaza clieseul tau fotopolimeric pe cilindrii cu 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate MountingTape E1515H. Banda noastra de 0.38 mm, mov, dublu adeziva, are proprietatea de indepartare usoara a aerului si aderenta ridicata a cliseului. Este utilizata pentru imprimarea de mare viteză, cu inversări de tip fin și gamă de culori extinsă.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1515H cu aderenta ridicata perimetrala pe cliseu este proiectată pentru montarea plăcilor de imprimare flexografice pe cilindri. Oferă o reproducere de înaltă fidelitate pentru imprimarea la viteză ridicata a lucrărilor combinate cu inversări de tip fin și gamă de culori extinsă. Linerul nostru Easy Mount creează micro-canale pe ambele suprafețe adezive. Modelul hasurat creează o rețea continuă și permanentă de micro-canale în adeziv, permițând eliminarea aerului dintre bandă și cilindru și dintre bandă și cliseu. Adezivul benzii de pe partea linerului (partea cliseului) este proiectat pentru montarea cliseelor fotopolimerice, are o putere excelentă de adeziune la presare și permite îndepărtarea cliseelor curate la demontare. Adezivul benzii de pe partea fara liner (partea cilindrului) este proiectat pentru montarea pe cilindri, oferind o aplicare ușoară la montare și indepartare curată la demontare.

Proprietati tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M