1. Romania
  2. Toate produsele 3M
  3. Benzi
  4. Benzi pentru montarea plăcilor flexografice
  5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1020

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1020

  • Opțiuni disponibile
  • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Banda alba flexo pentru montarea cliseelor are proprietatea de indepartare a aerului

grosime 0,51 mm

Densitate standard

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
  • Banda alba flexo pentru montarea cliseelor are proprietatea de indepartare a aerului
  • grosime 0,51 mm
  • Densitate standard
  • Controlul consistentei la nivel de micrometru permite masinii de tiparit sa utilizeze multiple densitati ale benzii la o lucrare pentru a optimiza calitatea imprimarii

Fixeaza clieseul tau fotopolimeric pe cilindrii cu 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate MountingTape E1020. Banda noastra de 0.51 mm, alba, dublu adeziva, are proprietatea de indepartare usoara a aerului si a cliseului. Este folosita pentru lucrari tipografice combinate.

3M ™ Cushion-Mount ™ Plus Mounting Tape E1020 cu adeziv ușor de montare este creată pentru montarea cliseelor flexografice pe cilindri. Oferă calitate înaltă pentru imprimarea lucrărilor combinate atunci când zonele cu raster sunt aproximativ egale cu cele cu fonta. Linerul nostru Easy Mount creează micro-canale pe ambele suprafețe adezive. Modelul hasurat creează o rețea continuă și permanentă de microcanale în adeziv, permițând evacuarea aerului dintre bandă și cilindru sau dintre bandă și cliseu. Adezivul benzii de pe partea linerului (partea cliseului) este proiectat pentru montarea plăcilor fotopolimerice, are o putere excelentă de aderenta la presare și permite îndepărtarea cliseului curat la demontare. Adezivul benzii de pe partea fara liner (partea cilindrului) este proiectat pentru montarea pe cilindri de imprimare flexografică, permitand o aplicare ușoară la montare și îndepărtarea curata la demontare.

Produse asociate

Lățime totală (Metric) 457 Millimeter, 1.372 Millimeter
Grosime material de suport (metric) 0,559 Millimetre
Culoare Alb
Material de suport Spumă de polietilenă
Tip de adeziv Acrilat diferențial

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M