Nu există loc de compromis atunci când căldura reprezintă un disconfort

Nu există loc de compromis atunci când căldura reprezintă un disconfort

Cască de protecție cu rezistență înaltă compatibilă cu protecția capului, ochilor, feței și a auzului

Temperaturile extreme, scântei și împroscări cu metal - asta e treaba. Și este un mediu dificil de lucru. Nu vă puteți permite să compromiteți siguranța și confortul forței de muncă. La 3M, recunoaștem natura exigentă a muncii pe care dvs. și echipa dvs. o desfășurați în fiecare zi. De aceea am dezvoltat o gamă largă de echipamente individuale de protecție (EIP) compatibile, care pot contribui la asigurarea siguranței, confortului și conformității necesare în mediul de lucru.


Componente și aplicații • 3M G3501 Cască de protecție industrială

  3M G3501 Cască de protecție industrială

  Caracteristicile produsului

  • Rotirea calotei la 180 °
  • Disponibil cu suspensia cu rotiță sau pendere in puncte
  • Greutate mai mică de 390g, inclusiv suspensia cu rotiță
  • Gamă de 6 culori pentru a putea alege conform brand-ul companiei sau de identificare a rolului
  • Bandă de absorbție a transpirației din plastic sau piele
  • Jugulara disponibila cu prindere în 3 puncte

 • 3M™ V5 5F-11 Ecran facial

  3M™ V5 5F-11 Ecran facial

  Ecranul facial 3M ™ 5F-11 oferă protecție la impact impotriva particulelor cu energie medie cu cel mai înalt nivel de claritate optică și dispune de tehnologie de acoperire pentru a asigura rezistența la aburire și la zgârieturi. Acest produs este ideal pentru aplicații de șlefuire.

   


 • 3M™ V5 5E-11 Ecran facial

  3M™ V5 5E-11 Ecran facial

  Ecranul facial 3M™ V5 5E-11 oferă protecție la radiațiile optice, grad de întunecare 5, în plus față de protecția impotriva particulelor cu energie medie. Este ideal pentru asistenți de sudori, sudare cu gaz, tăiere cu oxigen și aplicații de șlefuire

   


 • 3M™ V5 Gold 5XG-IR5 Ecran facial

  3M™ V5 Gold 5XG-IR5 Ecran facial

  Ecranul facial 3M ™ 5XG-IR5 dispune de tratament pe suprafață cu aur de înaltă calitate pentru a oferi protecția împotriva radiației IR și a căldurii radiante întâlnite atunci când se lucrează în apropierea cuptoarelor și a cazanelor din industria prelucrării metalelor.

  Având grade de întunecare 4-5 pentru a satisface nevoile multor aplicații și industrii aceste ecrane oferă protecție împotriva împroșcării cu metal topit și a impactului cu energie medie.

  Acestea sunt ideale pentru operatorii de cuptoare pentru utilizare în timpul operațiilor de verificare, turnare și modelare.

   


 • 3M Acoperitoare împotriva stropilor și a căldurii

  3M Acoperitoare împotriva stropilor și a căldurii

  Acoperitoarele frontale 3M™ FC1-AL și FC1-GR și acoperitoarele pentru gât 3M™ NC1-AL și NC1-GR au fost proiectate pentru a oferi o protecție suplimentară utilizatorului și căștii de protecție.

  Fabricat dintr-un material textil de înaltă calitate, capabil să reflecte căldura radiantă și / sau să reziste la scântei și stropi, solicitarea termică asupra utilizatorului este redusă și durata de viață a căștii este mărită prin reducerea căldurii radiante care ajunge la casca de protecție.

  Designul raționalizat ajută la prevenirea interferențelor cu alte echipamente în timpul utilizării și, cu ajutorul tehnologei de prindere, acoperitoarele pot fi ușor înlocuite atunci când este necesar.


 • Soluții de comunicare

  3M™ Soluții de comunicare

  Gama 3M ™ PELTOR ™ oferă o varietate de soluții de comunicare adaptabile pentru a vă oferi cea mai bună protecție a auzului, păstrând atenția ambientală. Cu un nivel ridicat de protecție termică și opțiuni pentru a permite comunicarea directă cu colegii în medii zgomotoase, echipamentele PELTOR ™ sunt potrivite pentru a vă ajuta să vă completați gama de protecție a capului, a ochilor și a feței.