Echipamente individuale de protecție 3M noi și recomandate

Noi&Recomandate EIP

Produse care lucrează la fel de mult ca tine.

Echipamente individuale de protecție 3M noi și recomandate

3M vă oferă încrederea și puterea de a vă ajuta să vă protejați lumea.

3M se află în fruntea inovării produselor pentru echipamentele individuale de protecție (EIP). Această pagină conține cele mai noi produse și servicii pentru sănătatea și securitatea lucrătorilor.

  • Dezvoltare nouă și eficientă din punct de vedere al costurilor de la 3M, care oferă protecția auditivă în două moduri, care poate fi adaptată cu ușurință pentru a se potrivi cu mediul de lucru al utilizatorului

  • Aveți două motive mari pentru a vă proteja auzul - urechile. Căștile 3M™ PELTOR™ ProTac™ III cu funcție dependentă de nivel pentru ascultarea ambientală vă ajută să vă concentrați atenția asupra activității dvs. și să comunicați cu colegii în medii zgomotoase, fără a elimina protecția auditivă. Feedback-ul stereo vă va permite să auziți și să determinați mai bine direcția alarmelor, semnalelor de avertizare sau vehiculelor de transport.

  • Noile căști WorkTunes™ Pro simplifică ascultarea muzicii preferate în ziua dvs. de lucru. Dacă lucrați într-un mediu zgomotos, aveți toate motivele să alegeți un set de căști care nu doar vă ajută să vă protejați auzul, ci și vă răsfață urechile. Veți avea grijă de căști dacă ele vă oferă funcții pe care abia așteptați să le utilizați. Muzica poate avea acel efect.

  • Design conturat inovativ conceput pentru a oferi o etanșare personalizată și o fixare sigură. Măștile 3M™ Cup Shaped 8825+ și 8835+ au fost concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea ajustării pe forma și dimensiunile feței purtătorului. Cu o structură robustă și cu design în formă de cupă, aceste măști îndeplinesc cerințele specifice ale testului de colmatare pentru aparatele respiratorii FFP (filtering face piece) și sunt evaluate conform EN 149 'R', ceea ce înseamnă că acestea pot fi reutilizate pentru mai multe ture de lucru.