Material reflectorizant

Material reflectorizant

Crează o lume mai sigură

 • Introducerea benzilor și materialelor reflectorizante 3M™ Scotchlite™

  Nu tot argintiul este la fel! Calitate și adaptabilitate de neegalat, plus un acces facil la îmbrăcămintea reflectorizantă furnizată de partenerii noștri. Materiale reflectorizante, filme de transfer, benzi, îmbrăcăminte cu vizibilitate ridicată, materiale și cerneluri speciale reflectorizante.


Catalogul de produse

 • Material reflectorizant - Țesăturile sunt concepute pentru a fi utilizate în articole de îmbrăcăminte de siguranță și în îmbrăcăminte atletică și casual. Țesăturile fluorescente colorate sunt de asemenea disponibile pentru a spori vizibilitatea în timpul zilei și pe timpul luminii scăzute. Materialul reflectorizant Scotchlite - țesăturile sunt alcătuite din lentile retroreflectorizante expuse la unghi larg, lipite pe o varietate de țesături durabile. Se coase cu ușurință pe alte țesături și pot fi brodate sau imprimate pentru insigne și embleme. Țesăturile pot fi tăiate manual, la mașină sau la ghilotine.

  Vizualizați produsele

 • Materialele reflectorizante 3M™ Scotchlite™ - Foliile de transfer sunt concepute pentru a fi utilizate în articole de îmbrăcăminte de siguranță și în îmbrăcăminte atletică și casual. Materialul reflectorizant Scotchlite - foliile de transfer sunt compuse din lentile retroreflectorizante expuse la unghi larg, lipite cu un adeziv activat termic. Acestea sunt ideale pentru a fi transformate în embleme, insigne, logo-uri și etichete într-o varietate de forme, mărimi, numere și litere și sunt adesea folosite pentru realizarea învelișurilor laminate și a tubulaturilor continue.

  Vizualizați produsele

 • Materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ - produsele High Gloss sunt concepute pentru a fi utilizate în articole de îmbrăcăminte de siguranță și, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, contribuie la sporirea vizibilității purtătorului în timpul nopții sau în condiții de lumină scăzută atunci când sunt iluminate de faruri. Materialul reflectorizant Scotchlite - produsele cu luciu ridicat constau din microprisme retroreflectorizante formate pe folii polimerice flexibile, lucioase și stabilizate UV. 

  Vizualizați produsele

 • Material reflectorizant 3M™ Scotchlite™ - Benzi reflectorizante / adeziv sensibil la presiune (PSA). Filmele sunt compuse din lentile retroreflectorizante expuse la un unghi larg, lipite pe un adeziv. Ele sunt ușor de aplicat pe substraturi rigide - pur și simplu lipiți . Filmele PSA pot fi tăiate manual, die-cut sau kiss-cut și pot fi imprimate pe ecran. Aderența permanentă la îmbrăcăminte lavabilă nu este totuși recomandată. Peliculele de marcare sunt filme PSA cu un material textil suplimentar pentru utilizare pe căști și suprafețe rigide.

  Vizualizați produsele

 • Produsele 3M™ Scotchlite™ Reflective Consumer Solutions sunt concepute pentru a fi utilizate la îmbrăcămintea sportivă și casual pentru piața de consum. Produsele sunt compuse din lentile expuse retroreflectorizante cu unghi larg și sunt disponibile ca filme de transfer, filme de încălțăminte și țesături. Sunt disponibile și cernelurile de specialitate.

  Vizualizați produsele

Laboratorul global de design

 • Servicii de laborator la nivel mondial: design pentru vizibilitate

  Servicii de laborator la nivel mondial: design pentru vizibilitate

  Măsurați performanța uzurii reflectorizante înainte de a începe producția. Materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ este o modalitate excelentă de a proiecta produse care îmbunătățesc vizibilitatea celor care le poartă! Utilizați expertiza noastră reflectorizantă, testele, capacitățile de cercetare și dezvoltare. Echipa noastră de experți vă va ajuta în:

  - Alegerea produsului
  - Modificări de proiectare
  - Comparații de proiectare
  - Test de performanta
  - Respectarea reglementărilor
  - Ghid de plasare pentru vizibilitate la 360 °

   


Filme


Resurse adiționale

De ce materialele reflectorizante 3M?

 • Tehnologie

  Aveți încredere în original.

  • Tehnologia 3M™ Scotchlite™ este mai avansată decât oricând. Prin urmare, mii de microsfere de sticlă, împachetate strâns împreună, reflectă lumina incidentă înapoi la sursa de lumină.
   Materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ s-a dovedit excepțional în ceea ce privește lucrul și îmbrăcămintea de protecție. Depinde de dvs. modul în care încorporezi materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ în procesul de fabricație al companiei și, în acest fel, sporiți în continuare fiecare dintre produsele dvs. de înaltă calitate.
  • Îmbogățim continuu gradul de conștientizare a mărcii reflectorizante 3M™ Scotchlite™ pe termen lung și, astfel, asigurăm creșterea cererii de îmbrăcăminte de lucru și de protecție cu material reflectorizant 3M™ Scotchlite™. Utilizați puterea mărcii și pentru comunicarea dvs. Oferim suport activ și oferim toate instrumentele necesare. Nu faceți compromisuri - aveți încredere în liderul de piață și profitați din plin de cooperare în beneficiul companiei dvs.
  • ·· Conștientizarea mărcii
   ·· Calitate constantă a produselor
   ·· Cercetare și dezvoltare în SUA și Germania
   ·· Expertiza cuprinzătoare în îmbrăcămintea de lucru cu vizibilitate ridicată
   ·· Sfaturi ale experților privind standardele și reglementările
   ·· Service cu experiență și service complet de produse

 • Soluții vizibile

  Printr-o inovație continuă am adus noi produse pe piață, inclusiv opțiuni industriale de spălare și ignifugare.

  Gama noastră cuprinde acum peste 50 de produse diferite, ceea ce înseamnă că putem oferi materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ pentru fiecare aplicație.


Material reflectorizant de la 3M

Materialul reflectorizant 3M™ Scotchlite™ combină versatilitatea și funcționalitatea, pe baza tehnologiei de reflexie inversă. Materialul este ușor de întreținut. Există multe modalități creative de a-l folosi.

Se coase cu ușurință pe alte țesături și pot fi brodate sau imprimate pentru insigne și embleme. Țesuturile pot fi tăiate manual, die-cut sau cu ghilotine.