Când siguranța este o prioritate, schimbarea este critică

Când siguranța este o prioritate, schimbarea este critică

Vezi toate produsele

3M™ Seria 6000 Filtre pentru vapori organici cu indicator pentru durată de viață

Lansăm cu mândrie filtrele pentru vapori organici 3M™ cu tehnologia 3M™ Indicator pentru durată de viață. Unic pentru 3M, aceste filtre inovatoare și ușor de utilizat au un indicator ESLI (durată de viață) pentru a ajuta utilizatorii să determine când să își schimbe filtrele în anumite medii de muncă. *

 • Bară simplă indicatoare
  Bară simplă indicatoare

  În anumite medii, * o bară indicatoare ajută utilizatorii să determine când să-și schimbe filtrele. O etichetă de protecție vă ajută să protejați indicatorul de împroșcări și mizerie.

  Vezi cum funcționează>

 • Optimizați utilizarea filtrelor
  Optimizați utilizarea filtrelor

  În locul unui program comun de înlocuire a filtrelor la toți lucrătorii, indicatorul permite ca filtrele utilizate în medii adecvate să fie schimbate în funcție de orele individuale de lucru, de nivelurile de expunere, de modelele de respirație și de condițiile de mediu.

 • Încredere în protecție
  Încredere în protecție

  Indicatorul pentru durata de viață 3M vă poate aduce mai mult confort psihic ca o completare a programului dvs. actual de înlocuire a filtrelor, iar în unele cazuri să înlocuți practicile curente.

  Este indicatorul potrivit pentru mediul meu? >


 • Utilizarea indicatorului

  Indicatorul pentru durata de viață 3M poate fi utilizat pentru a completa programul curent de înlocuire a filtrelor. Trebuie să vă schimbați filtrul la intervalul programat normal sau atunci când indică indicatorul ESLI, în funcție de care dintre acestea survine mai întâi. În unele cazuri, puteți utiliza metoda ESLI ca metodă principală pentru schimbarea filtrului, înlocuind metoda dvs. curentă. Pentru a afla dacă indicatorul pentru durata de viață 3M poate fi folosit ca metodă principală pentru determinarea programului de schimbare a filtrelor:

 • 1) Efectuați monitorizarea expunerii pentru a cuantifica nivelurile de expunere la vaporii organici din mediul de muncă. Pentru mai multe informații, vizitați Monitorii organici pentru vapori.

 • 2) Introduceți rezultatele monitorizării în software-ul Select and Service Life. Dacă ESLI nu este aplicabil ca metodă primară, acesta poate fi folosit în continuare pentru a completa programul dvs. actual de înlocuire a filtrelor.


* Consultați instrucțiunile de utilizare ale seriei 6000i sau Software-ul Select Life pentru a determina dacă aceste filtre sunt potrivite pentru mediul dvs. de lucru.


Filme


Informații despre produs