Protecție auditivă duală care se adaptează la mediul dvs.

Protecție auditivă duală care se adaptează la mediul dvs.

Pentru a afla mai multe, vizionați filmul

Antifoane interne cu comutator de protecție 3M™ E-A-R™ Switch

Forțele de muncă dinamice de astăzi trebuie să fie din ce în ce mai flexibile. Este o adevărată provocare pentru ofițerii de sănătate și siguranță, dar una în care 3M și-a aplicat expertiza pentru a o rezolva este protecția auditivă.

Flexibilitatea este integrată în noile antifoane interne 3M™ Switch, astfel încât să puteți comuta între protecția normală a auzului și protecția care oferă o conștientizare situațională mai bună- permițându-vă să comunicați cu colegii și să ascultați semnale potențiale de pericol și avertizare, cum ar fi vehiculele care merg cu spatele.


 • Potrivire optimă pentru ureche

  Potrivire optimă pentru ureche

  Cu un dispozitiv brevetat de susținere moale pentru a vă ajuta să păstrați antifoanele interne în ureche în timpul activităților și trei dimensiuni ale antifonului intern pentru a se potrivi unei varietăți de canale ale urechii, antifoanele interne 3M ™ E-A-R ™ Switch sunt o opțiune rentabilă pentru o potrivire excelentă.

  Aceste antifoane interne sunt de asemenea testate EAR-Fit, astfel încât puteți avea încredere că furnizați protecția adecvată a auzului pentru lucrătorii dvs. în mediul lor.


Resurse

 • Cum funcționează?
  Cum funcționează?

  Descărcați această broșură pentru a afla cât de ușor este să comutați între moduri și să fiți protejat împotriva zgomotului de impact, rămânând conștienți de situația dvs.

 • Film
  Film

  Aflați despre avantajele unice ale filtrului inovator ISL și aflați când să schimbați modurile pentru a vă optimiza productivitatea.

 • Etanșeitate testată
  Etanșeitate testată

  Testarea etanșeității elimină presupunerile și asigură conformitatea prin identificarea ratingului de atenuare personală


Catalogul de produse

 • Antifoane interne cu comutator de protecție 3M ™ E-A-R ™
  Antifoane interne cu comutator de protecție 3M ™ E-A-R ™