1. 3M Romania
 2. 3M Transporturi

3M Transporturi

Infrastructura de drumuri in Tokyo, Japonia
Modalitati mai sigure, mai rapide si mai usoare de a mentine lumea in miscare.
Aflati care sunt produsele din domeniul Transporturilor

Piete de transport

Propulsam lumea.

Pe calea aerului, a apei sau pe uscat. De la nave de marfuri la scutere. Jucam un rol inovator in construirea eficienta a unor moduri de transport mai sigure, confortabile, atractive, durabile si responsabile din punct de vedere al mediului. Fie ca alegeti un tren sau zburati la peste 10.500 de metri. In universul transporturilor, puteti conta pe 3M sa va ajute sa mergeti tot inainte.


 

 • Propulsam lumea.

  Oriunde ati merge si oricum ati ajunge acolo. Pe calea aerului, a apei sau pe uscat. De la nave de marfuri la scutere, in lumea transporturilor veti intalni 3M.

  Jucam un rol inovator in construirea eficienta a unor moduri de transport mai sigure, confortabile, atractive, durabile si responsabile din punct de vedere al mediului – fie ca alegeti un tren sau zburati la peste 10.500 de metri. De la produse pentru protectia suprafetelor, la solutii pentru etansare si de management acustic si al greutatii – chiar si in zone de conductivitate si impact – in 3M suntem mereu in cautare de noi modalitati de a ajuta producatorii, transportorii si calatorii sa-si atinga scopurile, prin solutii ce se adreseaza unor domenii diverse, de la design, la operatiuni zilnice si destinatii.

 


Inovatia in actiune

 • Ramai cald. Dormi mai bine. Condu mai in siguranta.

  Microfibrele unice din materialul izolator 3M™ Thinsulate™ blocheaza aerul cald inauntru si izoleaza aerul rece la exterior, astfel incat soferii de camioane de cursa lunga sa se poata bucura de un somn mai bun pe timpul noptii.

 • Reducem stresul pentru cai. (Si pentru tine.)

  Niturile si suruburile pot genera vibratii suparatoare de-a lungul unui vehicul tras de cai. Dar banda adeziva 3M™ VHB™ este suficient de rezistenta pentru a tine vehiculul la un loc si sa absoarba vibratiile cauzate de drum, pentru a te putea bucura de o calatorie lina.

 • Poate increderea sa fie reflectata?

  Noi credem ca da. Foliile retroreflectorizante 3M™ Diamond Grade™ DG3 fac semnele de circulatie mai stralucitoare si mai clare. Astfel incat soferii pot vedea indicatiile si avertismentele mai rapid si mai clar.

 • Scaderea adauga mai mult la economii.

  Solutiile de umplere 3M™ Void Fillers, adezivii pasta 3M™ Scotch-Weld™ Paste Adhesives si solutiile de sigilare Light-Weight Polysulfide Sealants reduc greutatea aeronavelor, maximizand gradul de eficienta, minimizand costurile si sustinand dezvoltarea durabila.

Inovatia in actiune


Despre Pietele din domeniul Transporturilor la 3M

 • In 3M, suntem experti in a va ajuta sa va coordonati activitatile, prin optimizarea produselor, sigurantei si sistemelor care functioneaza perfect impreuna. De la produse pentru etansanre si adezivi, la solutii pentru colectarea electronica a taxelor si sisteme de management in parcarea autovehiculelor, stim ca sistemele integrate ajuta ca operatiunile dvs. de zi cu zi sa decurga fara probleme si in siguranta.