Sistem Finisare Vopsea

Set luciu intens

Cu viteză ridicată către luciu intens.

Obţineţi finisajul perfect într-o clipă. Setul pentru luciu intens face acest lucru posibil pentru orice sistem de vopsea şi pentru orice nuanţă de culoare, indiferent de complexitate. Procesul standard de lucru vă asigură rezultatul impecabil de polișare cu puţin efort. Datorită organizării optime a locului de muncă dotat cu multe compartimente de depozitare puteţi economisi timp atunci când curăţaţi materialele.

Verde, galben, albastru. Astfel puteţi avea mereu încredere că aveţi mereu la îndemână unealta necesară. Sistemul de polișare cu coduri de culoare şi conectare rapidă nu lasă loc confuziei şi vă asigură că padurile corecte sunt mereu la îndemână pentru orice pas din proces. Un avantaj clar pentru a lucra curat şi precis.

 • 3M™ Trizact™ Beneficii imediate.

  Folosind 3M™ Trizact™, aveţi la dispoziţie un disc abraziv care îşi face singur mentenanţa. Adiţional vă ajută să obţineţi rezultatul perfect de finisare în procesul de polișare.

  Sistem de Finisare a Vopsitului Proces de polișare (Trizact) >

 • Catalog Produse

  Verificaţi întreaga gamă de produse a 3M şi Festool Automotive Systems care alcătuiesc Total Automotive Sanding System.

  Descărcare catalog > 

 • Broşură

  Aflaţi mai multe despre discurile abrazive de top 3M combinate cu uneltele premium Festool Automotive Systems.

  Descărcaţi Broşura   >

 • Procesul de polișare Descriere pas cu pas

  Cunoaşterea procesului este cheia pentru a optimiza şi standardiza sarcinile. Urmaţi procesul pas cu pas pentru a obţine rezultate optime, totul fiind simplificat datorită sistemului de polișare cu coduri de culoare.

  Procesul de polișare Descriere pas cu pas >


3M™ Siguranţă Personală

Cumpăraţi Toate Produsele

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL