sistem pneumatic de pregătire pentru vopsire

Set Reparaţii Punctuale

Profit în timp scurt.

Foarte multe lucruri se pot întâmpla în 90 de minute. De exemplu reparaţii complete pentru defecţiuni minore. Folosind setul pentru reparaţii punctuale puteţi repara  o suprafaţă de până la 3.5 cm într-un timp foarte scurt folosind doar o unealtă. Procesarea aceasta rapidă îi va bucura nu doar pe clienţii dumneavoastră. Beneficiile adiţionale generate de setul pentru reparaţii punctuale vă va creşte nu doar eficienţa, ci şi profiturile.

Repararea şi vopsirea defecţiunilor minore este parte integrantă a realităţii curente. Datorită acestui fapt sistemul pentru optimizarea acestor reparaţii este extrem de important. Datorită materialelor pentru reparaţii plastic , discurilor abrazive 3M™ Cubitron™ II şi produselor pentru finisarea vopsitului, divizia 3M Reparații Auto vă oferă o gamă întreagă de produse pentru un proces unificat pentru prima dată într-un singur pachet. Şi toate acestea pot fi utilizate cu o singură unealtă Festool. Gradul de eficienţă este un reper în ceea ce priveşte simplificarea lucrului fără a compromite calitatea.

 • Broşură

  Aflaţi mai multe despre discurile abrazive de top 3M combinate cu uneltele premium Festool Automotive Systems.

  Descărcaţi Broşura >

 • Catalog Produse

  Verificaţi întreaga gamă de produse a 3M şi Festool Automotive Systems care alcătuiesc Total Automotive Sanding System.

  Catalog Produse >

 • Reparaţii SMART - Descriere pas cu pas

  Cunoaşterea procesului este cheia pentru a optimiza şi standardiza sarcinile. Urmaţi procesul pas cu pas pentru a obţine uşor rezultate optime.

  Reparaţii SMART - Descriere pas cu pas >

3M™ Siguranţă Personală

Cumpăraţi Toate Produsele

 • Total Automotive Sanding System

  Total Automotive Sanding System

  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL

  VIZITAŢI 3MCOLLISION.COM