Electric Sistem Pregătire Vopsire

Set de Siguranţă

În siguranţă pe drumul spre succes.

Pulberile uscate şi explozive nu au ce căuta în atmosferă, ci în recipientul din plastic ignifug cu care este dotat setul. Dispozitivul pentru absorbția prafului reduce la minimum riscul de apariţie a incendiilor şi exploziilor, ceea ce ajută la protejarea atelierului. Chiar şi în configurarea cea mai desăvârşită, setul de siguranţă este un exemplu excelent de organizare a locului de muncă şi vă permite să lucraţi cu până la 30% mai repede.

Pentru orice atelier responsabil, 3M oferă produsele ideale pentru a vă proteja angajaţii drept parte adiţională la setul de siguranţă. Ochelarii de protecţie, dupurile pentru urechi şi respiratoarele fac parte din repertuar la fel ca şi liniile de discuri abrazive specifice pentru fiecare tip de suprafaţă, care previn contactul coroziv şi formarea de bule.

 • Set Electric de Pregătire pentru Vopsire

  Sistemul controlează nivelul de praf, nivelul de vibraţii şi frâna padului ETC EC 150 care este o clasă în sine în ceea ce priveşte manevrabilitatea aceste aspecte ajută la protecţia sănătăţii.

  Set Electric de Pregătire pentru Vopsire >

 • Catalog Produse

  Verificaţi întreaga gamă de produse a 3M şi Festool Automotive Systems care alcătuiesc Total Automotive Sanding System.

  Catalog Produse >

 • Set Pneumatic de Pregatire pentru Vopsire

  Sistemul 3M™'s Accuspray™ reduce stropirea excesivă, nu permite consumul excesiv de vopsea şi asigură suprafeţe perfecte, ceea ce vă permite să aveţi un proces mai productiv atât în ceea ce priveşte durata de muncă, cât şi consumul de materiale. Capul pentru aer transparent şi detaşabil poate fi curăţat extrem de uşor, ceea ce înseamnă că schimbarea culorilor este mai facilă ca oricând. Datorită acestei inovaţii, suprafeţele netede şi straturile de grosime optimă nu mai sunt o coincidenţă, ci un aspect standard. Duza pentru filler vă economiseşte timp şi muncă, este ergonomică şi foarte uşor de curăţat, ceea ce facilitează schimbarea culorilor.

  Set Pneumatic de Pregatire pentru Vopsire >

 • Aplicarea primerului cu eficienţă maximă

  Cunoaşterea procesului este cheia pentru a optimiza şi standardiza sarcinile. Urmaţi procesul pas cu pas pentru a obţine rezultate optime folosind sistemul 3M™ Accuspray™.

  Aplicarea primerului cu eficienţă maximă >


Sistem Reparaţii Caroserie unelte şi accesorii recomandate

Cumpăraţi toate trodusele

 • Total Automotive Sanding System

  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL