sistem pneumatic Reparare Caroserie

Set Pneumatic de Şlefuire pentru Caroserie

Economii pentru profesionişti.
Rezultate excelente pentru cei care fac economii.

Costuri pentru energie cu până la 30% mai reduse. Acest lucru este impresionant. La fel ca şi rezultatul corespunzător de șlefuire. Setul pneumatic pentru șlefuirea caroseriilor se deosebeşte prin consumul scăzut de aer comprimat şi nivelul ridicat de îndepărtare. Veţi sabla în cel mai eficient mod pentru a obţine un rezultat perfect.

șlefuire de top. Pentru că timpul înseamnă bani. Indiferent dacă aveţi nevoie de viteză sau durabilitate, 3M™ Cubitron™ II asigură performanţă de top în ambele domenii. Comparativ cu alte produse premium, vă poate garanta calitatea optimă de șlefuire pentru o durată dublă. Iar dumneavoastră depuneţi mai puţin efort şi fără multă presiune

 

 • Set Electric de Şlefuire pentru Caroserie

  Total Automotive Sanding System este disponibil pentru persoanele care prelucrează caroseriile în versiunea electrică ce cuprinde ROTEX RO 150.

  Set Electric de Şlefuire pentru Caroserie >

 • Catalog Produse

  Verificaţi întreaga gamă de produse a 3M şi Festool Automotive Systems care alcătuiesc Total Automotive Sanding System.

  Descărcare catalog >

 • Şlefuire fără limită de viteză 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ II vă permite să îndepărtaţi cantitatea maximă de material şi produce o cantitate redusă de căldură folosind doar patru niveluri de granulozitate pentru a obţine rezultate perfecte.

   

  3M™ Cubitron™ II >

 • Procesul de șlefuire. Descriere pas cu pas

  Cunoaşterea procesului este cheia pentru a optimiza şi standardiza sarcinile. Urmaţi procesul pas cu pas pentru a obţine rezultate optime.

  Vizualizaţi pas cu pas procesul de șlefuire  


3M™ Siguranţă Personală

Cumpăraţi Toate Produsele

 • Powered by Festool Automotive Sisteme logo

  Total Automotive Sanding System

  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL