sistem pneumatic de pregătire pentru vopsire

Set Pneumatic de Pregatire pentru Vopsire

Îndepărtaţi vopseaua şi reduceţi costurile.

Aspectele cele mai importante pentru pregătirea pneumatică a vopsitului sunt costurile reduse pentru consumul de aer comprimat şi eficienţa ridicată de prelucrare. Folosind furtunul IAS schimbarea maşinilor devine o sarcină simplă. Tehnologia LEX motor vă asigură durabilitate şi face din acest set o investiţie valoroasă. Este cea mai bună alegere pentru a crea mereu rezultate excepţionale.

Folosiţi colile abrazive 3M™ Cubitron™ II Hookit™ pentru lucrări manuale fără efort. Au fost perfecţionate pentru a asigura rezultate rapide şi precise şi pentru a economisi material şi veţi obţine un finisaj considerabil mai bun al suprafeţei. Colile pot fi separate prin îndoire dea lungul liniei perforate şi pot fi utilizate pe un bloc mai mic de șlefuire, iar perforaţia inovatoare Vpattern Multihole permite ca praful să fie eliminat mai bine. șlefuire curată într-un atelier curat.

 • Set Electric de Pregătire pentru vopsire

  Sistemul controlează nivelul de praf, nivelul de vibraţii şi frâna padului ETC EC 150 care este o clasă în sine în ceea ce priveşte manevrabilitatea aceste aspecte ajută la protecţia sănătăţii.

  Set Electric de Pregătire pentru Vopsire>

 • Catalog Produse

  Verificaţi întreaga gamă de produse a 3M şi Festool Automotive Systems care alcătuiesc Total Automotive Sanding System.

  Descărcare catalog  >

 • Set de Siguranţă

  Setul de Siguranţă este desemnat pentru utilizare în zonele sensibile la pulberile uscate. Echipat cu un recipient din plastic ignifug, minimizează riscul de apariţie a incendiului şi exploziilor.

  Set de Siguranţă >

 • Aplicarea primerului cu eficienţă maximă

  Cunoaşterea procesului este cheia pentru a optimiza şi standardiza sarcinile. Urmaţi procesul pas cu pas pentru a obţine rezultate optime folosind sistemul 3M™ Accuspray™.

  Aplicarea primerului cu eficienţă maximă >

3M™ Siguranţă Personală

Cumpăraţi Toate Produsele

 • Powered by Festool Automotive Sisteme logo

  Total Automotive Sanding System

  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL