Electric Sistem Reparare CaroseriePneumatic

Set Electric de șlefuire pentru Caroserie

Task: îndepărtarea vopselei

Setul electric pentru șlefuire care include ROTEX RO 150 va deveni în curând prima dumneavoastră alegere. Îndepărtarea este în mod deosebit foarte bună împreună cu șlefuirea grosieră şi vă asigură drept rezultat o suprafaţă perfectă. Un set complet care vă face mai rapid datorită duratei scurte de setare şi de schimbare, precum şi de înlocuire a padului.

3M™ Cubitron™ II este, de asemenea, un instrument nemaiîntâlnit. Datorită tehnologiei foarte inovative, este cu până la 30% mai rapid comparativ cu produsele premium similare şi se deosebeşte prin rezultatele fine, extrem de uniforme de șlefuire. Mai mult decât atât, nu veţi genera căldură care dăunează materialului şi structurii acestuia dacă folosiţi 3M™ Cubitron™II pentru șlefuire. Fără impactul obişnuit al căldurii, aveţi mereu garanţia unor reparaţii a caroseriei incomparabil mai bune fără schimbările asociate la nivelul structurii metalului.
 

 • Set Pneumatic de șlefuire pentru Caroserie

  Bucuraţivă de costuri cu până la 30% mai reduse folosind Setul Pneumatic pentru șlefuirea Caroseriilor, care conţine LEX 3 150.

   

  Set Pneumatic de șlefuire pentru Caroserie >

 • Catalog Produse

  Verificaţi întreaga gamă de produse a 3M şi Festool Automotive Systems care alcătuiesc Total Automotive Sanding System.

  Descărcare catalog>

 • Şlefuire fără limită de viteză - 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ IIvă permite să îndepărtaţi cantitatea maximă de material şi produce o cantitate redusă de căldură folosind doar patru niveluri de granulozitate pentru a obţine rezultate perfecte.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Procesul de șlefuire Descriere pas cu pas

  Cunoaşterea procesului este cheia pentru a optimiza şi standardiza sarcinile. Urmaţi procesul pas cu pas pentru a obţine rezultate optime.

  Vizualizaţi pas cu pas procesul de șlefuire >


3M™ Siguranţă Personală

Cumpăraţi Toate Produsele

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System


  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL