Prezentarea Generală a Colaborării

Colaborare Strategică Globală

Vă prezentăn unul dintre cele mai eficienete şi complexe sisteme de prelucrare şi finisare a suprafeţelor în industria de reparaţii auto.

 • Trebuie să aveţi în vedere trei aspecte


  Dumneavoastră aţi cerut o soluţie completă pentru absorbția prafului cu eficienţă ridicată. V-am ascultat şi vă prezentăm cu bucurie Total Automotive Sanding System în piaţa globală de reparații auto. Vă prezentăm câteva informaţii generale importante:

  1. Conceput pentru a asigura cererea în continuă creştere de ateliere mai curate, mai sigure, mai eficiente şi mai profitabile, sistemul combină discurile abrazive de clasă top 3M cu uneltele şi soluţiile de absorbție a prafului Festool Automotive Systems. Iată puterea colaborării.

  2. Festool dezvoltă neîncetat noi tehnologii şi oferă soluţii profesionale care stabilesc noi trenduri pentru meşteri de peste 90 de ani. Experţi în șlefuire din 1951 şi în absorbția prafului începând cu 1976, Festool Automotive Systems creează unelte considerate pretutindeni drept cele mai bune în domeniul reparaţiilor auto.

  3. Fondată în 1902, 3M este o companie globală, care are în ofertă peste 60,000 de produse pentru uz casnic, pentru afaceri, şcoli şi chiar spitale. Având cercetători şi oameni de ştiinţă în toată lumea, desfăsurând operaţiuni în 70 de ţări şi vânzări în 200, echipa globală 3M team este pe deplin dedicată creării de tehnologii şi produse care permit dezvoltarea fiecărei companii, fiecărei gospodării şi îmbunătăţesc fiecare viaţă. Divizia 3M Reparații Auto se întinde pe tot globul, deservind industria de reparaţii postcoliziuni prin cele peste 70 de subsidiare. 3M Reparații Auto are cunoştinţe aprofundate despre industrie şi relaţii puternice cu profesioniştii din sectorul de reparaţii auto.

  Divizia 3M Reparații Auto şi Festool Automotive Systems îşi doresc să vă ajute să ieşiţi în evidenţă – să vă pună la dispoziţie experienţa lor astfel încât să puteţi obţine cele mai bune rezultate.

 • Powered by Festool Automotive Sisteme logo

  Total Automotive Sanding System


  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL

  VIZITAŢI 3MCOLLISION.COM