Atelier mai curat. Profituri mai rapide.
View Video

Soluţie completă pentru dumneavoastră dintr-o singură sursă

În cazul în care două părți cooperează, a treia beneficiază cel mai mult. Dumneavoatră, clientul. Divizia 3M Automotive Aftermarket și Festool Automotive Systems combină portofoliul extins al produselor. O ofertă centralizată, de înaltă calitate, orientată către nevoi, de tehnologie sofisticată a uneltelor, abrazive 3M ™ și produse de finisare a vopsitului, cu un răspuns la fiecare cerință și fiecare cerere.

Acest lucru stabilește un standard complet nou în ceea ce privește diversitatea și eficiența produselor, care merg împreună cu un sistem de reparații auto.

Fluxurile de lucru reproductibile creează economii și facilitează o calitate excepțională prin procese fiabile.

Construiți-vă succesul pe gama noastră.

 

De la specialist la expert universal.

Cu efect imediat, există o gamă aproape fără sfârşit de produse care pot satisface chiar şi cele mai exigente cerinţe – pentru fiecare cerinţă individuală de atingere a perfecţiunii, pentru a face faţă oricărei provocări. Portofoliul de produse de înaltă calitate este complex cuprinde începând cu seturi de soluţii până la discuri abrazive 3M™ şi produse de finisare.

De la avantaje la profit.

Ciclurile noastre standardizate sunt catalizatorul pentru orice atelier. Acestea accelerează şi simplifică procesele de prelucrare a suprafeţei şi permit efectuarea eficientă a reparaţiilor într-un timp considerabil mai scurt. Acest lucru este uşor de sesizat datorită aparatului de șlefuire al dumneavoastră de la Festool, precum şi datorită noului proces de șlefuire. Doar patru operaţiuni de şlefuire separă defectul de reparat de rezultatul perfect de șlefuire. Procese simple, rezultate reproductibile – impact imens.

Totul este bine.

SERVICE allinclusive face parte din Festool tools în aceeaşi măsură ca şi calitatea şi fiabilitatea. Dacă vă înregistraţi produsele în decursul a 30 de zile de la data achiziţiei veţi profita de un pachet service care vă economiseşte timpul, costurile şi nervii. Acest fapt înseamnă că fiecare unealtă nu este doar o investiţie reuşită, ci şi una sigură.

 • Total Automotive Sanding System

  Experimentează diferența

  Profitabilitate + Eficiență: Îmbunătățirea procesului de absorbție a prafului și organizarea stațiilor de lucru pot contribui la reducerea reprelucrării a lucrului și a pierderii timpului, crescând profitabilitatea.

  Sănătate + Siguranță: Sistemul este conceput luând în considerare siguranța tehnicianului, incluzând o ergonomie îmbunătățită. Lucru care ne face să ne simțim bine.

Aplicaţii Sector Automotive

Faceţi Cunoştinţă cu SERVICE allinclusive

Faceţi Cunoştinţă cu SERVICE allinclusive

Înregistraţi Sistemele dumneavoastră Festool pentru Automotive pentru a vă bucura de avantajele unui pachet de vârf de servicii şi suport din industrie. Beneficiile includ garanţia rambursării în 15 zile a banilor, garanţie complexă de 36 de luni şi mai multe

Descoperiţi SERVICE allinclusive acum
webLoaded = "false"

Materiale Video Asociate


 • Powered by Festool Automotive Sisteme logo

  Total Automotive Sanding System

  3M şi Festool Automotive Systems au conceput o colaborare strategică la nivel global pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru sectorul de reparaţii postcoliziuni în industria automotive. Inovaţiile de top ale firmei 3M în domeniul discurilor abrazive, inclusiv Discurile Abrazive 3M™ Cubitron™, sunt disponibile acum împreună cu uneltele de pregătire a caroseriei de la Festool Automotive Systems, printre care se enumeră maşini de șlefuit pneumatice şi electrice, polizoare şi talere, staţii de aspirat şi de pregătire a suprafeţei, soluţii pentru absorbția prafului şi service.

  AFLAŢI MAI MULTE DESPRE FESTOOL

  VIZITAŢI 3MCOLLISION.COM


Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Schimbati locatia
România - română