1. 3M Telecomunicatii

3M Telecomunicatii

webLoaded = "false"
  • Incepand cu data de 4 Iunie 2018 , 3M a anuntat finalizarea procesului de vanzare a tuturor diviziilor de pe pietele de Comunicatii catre Corning Incorporated. Produsele de hidroizolatie coaxiala si foliile izolatoare pentru antene wireless au fost excluse din procesul de vanzare si alocate Diviziei Electrice a 3M. 3M va continua mentenanta acestui site pe parcursul unei perioade initiale de tranzitie. Dupa aceasta perioada, veti fi directionat catre o pagina apartinand Corning Incorporated.
Turn de telecomunicatii
Facem pasi importanti in a va ajuta sa aduceti mai aproape oamenii de pretutindeni.
Aflati care sunt produsele pentru Telecomunicatii

Piete de telecomunicatii

Obtine avantajul nostru competitiv

La 3M, suntem lideri mondiali in crearea unei lumi mult mai conectate. De la fibra conectata la casa, la wireless in locatii, noi conectam produse, oameni si companii prin valorificarea puterii a mai mult de 45 de platforme tehnologice, in vederea crearii de inovatii centrate pe client. In aceasta industrie in schimbare rapida, tehnologiile noastre schimba modul in care retelele sunt proiectate, instalate si intretinute. Oriunde se indreapta reteaua dumneavoastra, noi va putem ajuta.


Produse din categoria "Telecomunicatii"

Vedeti toate produsele din categoria "Telecomunicatii"

 

  • Imbunatatind retelele, consolidam conexiunile in jurul lumii.

    Pe masura ce lumea noastra devine tot mai interconectata, avem nevoie de solutii de comunicare si mai de incredere, eficiente si globalizate. Avem nevoie de solutii care sa rezolve astazi problemele de comunicare ale viitorului. Exact asta face 3M. Conectorii nostri din fibra optica si carcasele noastre permit o instalare mai rapida a retelei. Adezivii nostri de ultima ora fac mai usoara actualizarea cladirilor deja existente cu servicii de broadband. De la protejarea turnurilor wireless impotriva vremii, la oprirea incendiilor fara apa, pentru a proteja centrele de date vitale – tehnologiile noastre schimba felul in care retelele sunt proiectate, instalate, protejate si intretinute – 3M dezvolta astazi retelele de telecomunicatii locale si globale, pentru ziua de maine. In orice directie s-ar indrepta reteaua dvs., noi va putem ajuta.

 


Inovatia in actiune

Inovatia in actiune


Despre Pietele de Telecomunicatii la 3M

  • La 3M, suntem experti in a va ajuta afacerea sa construiasca o lume mai conectata. De la fibra optica si panouri de jack-uri, la solutii FTTH si cabluri de conectare, va ajutam sa construiti sistemele care aduc oamenii impreuna. In aceasta industrie in continua si rapida schimbare, oferim o retea globala de fabricare, distributie si expertiza tehnologica, pentru a face redarea video mai rapida, turnurile wireless mai puternice si comunicatiile la locul de munca mai usoare.

Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
Schimbati locatia
România - română