1. 3M Romania
 2. 3M Solutii Comerciale

3M Solutii Comerciale

Vederea aeriana a unui avion
Solutii puternice pentru afacerea dumneavoastra.
Aflati care sunt produsele din domeniul Solutiilor Comerciale

Pietele solutiilor comerciale

Obtine avantajul nostru competitiv

Afacerea noastra sprijina afacerea dvs.. De la Buenos Aires la Beijing, putem livra solutii complete, astfel incat sa puteti oferi clientilor dvs. o experienta sigura si consistenta. Va pastram locatia curata. Angajatii dvs. vor fi mai protejati. Brand-ul dvs. va fi de neuitat.


Produse din categoria "Solutii comerciale"

Vedeti toate produsele din categoria "Solutii comerciale"
 • Castigati avantajul nostru competitiv.

  Afacerea noastra consta in a asigura sprijin afacerii dvs.. De la Buenos Aires la Beijing, va oferim solutii complete, astfel incat sa puteti oferi o experienta sigura, consistenta, clientilor dvs.. Va mentinem locatiile mai curate. Angajatii dvs. sunt mai in siguranta. Marca dvs. devine mai memorabila. Tehnologia noastra va consolideaza afacerea, astfel incat sa va puteti proteja locatiile, angajatii si reputatia.


Inovatia in actiune

 • Apa mai buna inseamna o afacere mai buna.

  Sistemul 3M™ ScaleGard™ HP reduce impuritatile si acumularile de minerale, pentru a putea beneficia de apa de o calitate ridicata, in mod constant, si pentru a limita operatiunile de intretinere a echipamentelor din bucatarie.

 • Pune stapanire pe orice situatie.

  Produsele cu Materiale de Prindere 3M™ sporesc tractiunea, reduc gradul de alunecare si imbunatatesc puterea de prindere de-a lungul unei game largi de aplicatii - de la ciocane pneumatice la echipamente medicale terapeutice.

 • Ultimul pas in protejarea marfii pretioase.

  Banda de sigilare pentru cutii Scotch®. Adeziv rezistent si de inalta performanta, pentru a fi sigur ca produsele tale ajung la clienti asa cum ai planuit.

 • Foloseste finisajele de sticla DICHROIC pentru a crea efecte vizuale uluitoare.

  Foliile de sticla 3M™ DICHROIC combina frumusetea, lumina si culoarea, cu o tehnologie 3M extraordinara, pentru a crea solutii unice, accesibile, pentru suprafetele interioare din sticla.

Inovatia in actiune


Despre Pietele Solutiilor Comerciale la 3M

 • In cadrul 3M, suntem experti in a va ajuta sa realizati care este puterea si potentialul brand-ului dvs.. Realizam parteneriate cu profesionisti in intretinere, pentru a dezvolta solutii pentru ingrijirea podelelor, curatare, grafica si siguranta, de care aveti nevoie pentru a oferi clientilor dvs. o experienta de cea mai inalta calitate. Buretii nostri, lavetele de curatare manuala si mopurile pentru podele va ajuta sa aveti cele mai stralucitoare podele si cele mai curate bucatarii posibil. Discurile noastre pentru lustruit, protectoarele pentru podele si produsele pentru indepartarea prafului va vor mentine cladirea de birouri sau scoala aratand ca noi. Iar covorasele noastre de siguranta si tehnologiile anti-alunecare va vor mentine angajatii si reputatia in siguranta.