Zona de lucrari rutiere

 • Zona de lucrari rutiere

  Asiguram vizibilitate si siguranta pe sectoarele de drum in lucru.

  Prin definitie, zonele de lucrari afecteaza fluxul normal de trafic cauzand conditii neasteptate si cu potential periculos.  Indicatoarele rutiere si marcajele longitudinale din zona de lucrari trebuie sa fie vizbile si usor de inteles, acestea fiind esentiale pentru siguranta participantilor la trafic si a muncitorilor.

  Pentru aceste zone de lucrari, 3M ofera o gama de solutii special concepute pentru a oferi siguranta si vizbilitate in aceste zone: folii reflectorizante pentru indicatoarele rutiere, bolarzi, delimitatoare de sens, benzi pentru marcajul longitudinal si camere pentru viteza medie.  Utilizarea camerelor ANPR pentru viteza medie ajuta la reducerea accidentelor rutiere si imbunatateste siguranta pe drumurile publice.

  Numarul zonelor de lucru la carosabil sunt in crestere si mult mai complicate pe timp de noapte. Se lucreaza pe timp de noapte pentru a evita ambuteiajul ce s-ar putea crea pe timp de zi. La acestea se adauga, lipsa luminii si confuzia vizuala, volumul de trafic aflat in crestere, conditiile meteorologice, drumuri inguste si muncitorii care isi desfasoara activitatea in apropierea autovehiculelor aflate in miscare.


Categorii de produse

 • Semnalizarea cu caracter temporar nu trebuie sa aiba calitati inferioare celei permanente. Gama noastra de folii reflectorizatnte pentru indicatoare rutiere temporare ofera aceeasi reflectivitate si vizbilitate ca foliile reflectorizante folosite pentru indicatoarele rutiere permanente.

  Foliile reflectorizante 3M folosite pentru indicatoarele rutiere temporare asigura vizibilitate si durabilitate pentru desfasurarea traficului in conditii de drum optime.


  Vizualizati produsul

   

 • Folosind benzile reflectorizante temporare pentru marcajul rutier 3M™ Stamark™ se pot crea noi marcaje rutiere temporare, care ajuta participantii la trafic sa ruleze in siguranta in zona de lucrari rutiere. Benzile ofera vizbilitate in conditii de drum uscat si umed, pe timp de zi si pe timp de noapte.

  Benzile reflectorizante temporare ofera usurinta si viteza in aplicare si indepartare fara sa lase urme, insemnand ca sectorul de drum in lucru poate fi deschis mult mai repede.

  Vizualizati produsul