Semnalizare rutiera orizontala

 • Semnalizare rutiera orizontala

  Vizibilitatea pe drumurile publice trebuie sa fie optima pe timp de zi si pe timp de noapte, in conditii de drum umed sau uscat.

  Riscul de accident rutier este de trei ori mai mare pe timp de noapte in conditii de drum umed si ploaie. In aceste conditii, datorita stratului de apa depus pe carosabil, marcajele rutiere nu mai sunt suficient de vizibile, facand drumul dificil pentru participantii la trafic.

  Benzile reflectorizante 3M ofera aceeasi vizbilitate chiar si in conditii de drum umed si intuneric. Comparativ cu marcajele traditionale, gama de benzi refelectorizante 3M pentru toate conditiile atmosferice ofera vizibilitate superioara in conditii de drum uscat si umed. Elementele optice din structura benzilor reflectorizante sfideaza efectele normale ale apei si continua sa ofere vizibilitate crescuta chiar si in conditii de drum umed si intuneric.

  Marcajele rutiere traditionale au bile reflectorizante pe suprafata reflectorizanta. Multe dintre aceste marcaje sunt vizibile in conditii de drum uscat, dar in conditii de drum umed apa limiteaza reflectivitatea bilelor reflectorizante facandu-le greu de identificat pana cand apa se evapora de pe carosabil. Spre deosebire de marcajele rutiere traditionale, benzile reflectorizante 3M pentru toate conditiile atmosferice isi mentin reflectivitatea, chiar si in conditii atmosferice dificile.

  Pentru sectoare de drum care necesita marcaje temporare, benzile noastre pentru marcaj temporar sunt solutia perfecta. In plus, pe langa benzile reflectorizante, furnizam si o banda neagra pentru a masca marcajele vechi, insemnand ca marcajele rutiere existente pot fi puse in functie imediat ce sectorul de drum este finalizat. Usurinta si viteza de aplicare ofera posibilitatea de a deschide sectorul de drum in lucru mult mai repede.


Categorii de produse

 • Butonii reflectorizanti delimiteaza sensurile de mers si ghideaza participantii la trafic in conditii meteorlogice nefavorabile

  Vizualizati produsul

   

 • Benzile reflectorizante 3M pentru marcajul rutier se aplica cu usurinta si ofera performante remarcabile. Utilizand benzile reflectorizante 3M™ Stamark™ delimitarea sensurilor pe drumurile publice devine mult mai usoara.

  In Europa, gama noastra de benzi reflectorizante permanente s-a dovedit a fi o alternativa mai reflectorizanta, mai durabila si mult mai usor de aplicat comparativ cu marcajul rutier cu termoplast sau vopsea.

  Vizualizati produsul