Benzi pentru marcajul de contur

 • Benzi pentru marcajul de contur

  Marcaje de contur pentru a fi vizibil pe timp de zi si pe timp de noapte.

  Vehiculele care pot fi vazute sunt mai protejate. Acest aspect este foarte important mai ales pentru vehiculele care ruleaza cu viteza mare, transporta incarcaturi periculoase sau mari sau care se opresc regulat pe drumuri aglomerate sau autostrazi. Vehiculele dotate cu marcaje de contur sunt mai vizibile in trafic. Din 2011 legislatia ECE104 este obligatorie.

  Legislatia ECE104 se aplica vehiculelor noi cu o greutate mai mare de 7.5 tone si 3.5 tone care ruleaza in Europa. Legislatia ECE104 defineste standardul cu privire la materialul reflectorizant ce poate fi folosit, si legislatia ECE48, Clauza 6.21 zonele din vehicul pe care se aplica materialul reflectorizant.

  Nu doar pe vehiculele de mare tonaj pot fi aplicate benzile de marcaj contur. Benzile reflectorizante pentru marcajul de contur 3M™ Diamond Grade™ DG³ sunt folosite pentru multiple aplicatii pe vehicule: de la vehiculele cu greutatea mai mare de 7.5 tone, vehicule de interventie la vehicule pentru intretinere autostrazi. Foarte reflectorizante, benzile 3M™ Diamond Grade™ DG³ adera excelent la suprafata, sunt rezistente la apa si la murdarie, performeaza excelent pe toate distantele si unghiurile de intrare, protejand participantii la trafic in conditii dificile si de multe ori periculoase.


Mai multe vieti pot fi salvate

 • In toate state membre ale UE legislatia ECE104 este obligatorie. In plus Slovacia, Italia si Romania au aprobat initiativa pentru vehiculele care ruleaza deja pe drumurile publice.

  In 2006 Italia a fost prima tara Europeana care a adoptat legislatia. O evaluare a accidentelor produse pe timp de noapte arata ca reducerea numarului de accidente in Italia pe parcursul acestei perioade a fost de doua ori mai mare fata de alte tari din Europa de Vest: o reducere cu 36% in Italia versus o reducere de 18% in restul Europei de Vest. (Sursa: ERSO-DaCoTa Reports 2006 till 2012).


Categorii de produse

 • Echipate cu benzi refletorizante care ofera cel mai performant grad de retroreflexie, vehiculele de interventie devin vizibile protejand astfel participantii la trafic si personalul.

  Vizualizati produsul

 • Pentru orice vehicul cu o greutate mai mare de 7.5 tone produs dupa 2011 este obligatoriu folosirea marcajului de contur pe laterale, frontal si spate.

  Benzile reflectorizante pentru marcajul de contur pentru suprafete rigide si flexibile sunt usor de aplicat si puternic reflectorizante, oferind protectie participantilor la trafic.

  Vizualizati produsul

 • Anumite tipuri de benzi reflectorizante pentru marcajul de contur sunt oligatorii pentru acele vehicule care opresc regulat pe drumurile publice pentru diferite situatii.

  Benzile reflectorizante 3M ofera protectie participantilor la trafic, vehiculelor si lucratorilor in timp ce acestia isi in desfasoara activitatea.

  Vizualizati produsul