1. 3M Romania
 2. 3M Sanatate
 3. Pentamix™ Test Drive !
3M Sanatate
Accesati Pentamix Test Drive!

Incercati Pentamix Test Drive!


Pentru succesul Dvs. profesional, clinic si personal, 3M va ofera un Test Drive gratuit cu sistemul de mixare automata Pentamix Lite.

Pentru a testa gratuit aparatul va invitam sa urmati pasii de mai jos si sa va inregistrati pe lista noastra, in format electronic. Va vom face o vizita pentru a va oferi un instructaj rapid in utilizarea produsele noastre.
 

INCERCATI FARA NICIUN RISC

PASUL 1 - urmariti videoclipul pentru a primi informatii despre sistemul de mixare automata Pentamix Lite si materialele de amprenta 3MCu sistemul de mixare automata Pentamix Lite economisiti spatiu de depozitare deoarece datorita designului sau unic de pivotare acesta ocupa un volum minim in pozitia verticala de repaus.

Aparatul este usor de transportat la nevoie de la un utilizator la altul deoarece are o greutate mica si un maner cu priza facila. Doar il introduceti in priza, il conectati si incepeti mixarea.

 • Beneficiile automixarii

  Beneficiile mixarii automate

  - Mixare omogena, fara goluri de aer
  - Intuitiv si usor de intrebuintat
  - Imbunatateste productivitatea
  - Utilizare curata si igienica


Material de amprentare Imprint 4 VPSMaterialul de amprenta 4 VPS a fost conceput astfel incat Dvs. sa puteti lucra Rapid, avand cel mai scurt timp de priza dintre toate materialele de pe piata, cu acelasi timp de lucru, pentru un Control mai bun si o excelenta Precizie, acesta fiind inalt hidrofil.

Aflati mai multe


Pasul 2 - Invatati despre Pentamix Lite Test Drive


Perioada de proba initiala

Achizitionati o (1) rezerva de material de amprenta Penta, o (1) rezerva de material de amprenta wash si un (1) pachet varfuri de mixare rosii si TESTATI un (1) sistem de mixare automata Pentamix Lite (pentru pret, contactati distribuitorii locali) timp de 15 zile fara alte costuri suplimentare. Acest test nu va obliga in niciun fel sa achizitionati sistemul de mixare automata Pentamix Lite; il puteti returna in termen de 15 de zile de la data livrarii, fara niciun cost suplimentar, daca nu sunteti multumit de rezultate.

Oferta este valabila in perioada 15 Februarie 2018 - 01 Septembrie 2018

Doar aparatul Pentamix Lite este returnabil si trebuie returnat catre 3M Oral Care Romania. Materialele pentru aceasta promotie nu sunt returnabile decat daca nu au fost deschise si au ambalajul intact. Returnarea materialelor trebuie coordonata impreuna cu un distribuitor autorizat 3M Oral Care Romania.

Contractul aditional achizitionarii

Daca sunteti multumiti de sistemul de mixare automata Pentamix Lite, puteti sa il pastrati fara nicio plata suplimentara doar achizitionand sapte (7) rezerve de material de amprenta Penta, un (1) pachet varfuri de mixare si trei (3) rezerve de material de amprenta wash in intervalul de 30 DE ZILE care urmeaza perioadei de proba de 15 de zile. *Comenzile suplimentare pot fi plasate catre distribuitorii autorizati 3M Oral Care.

Oferta este valabila in perioada 15 Februarie 2018 - 01 Septembrie 2018

* cele doua saptamani de proba incep la data cumpararii. Vezi flyerul pentru mai multe detalii.


Pasul 3 - Incepeti Pentamix Lite Test Drive azi


Completati formularul electronic de comanda de mai jos.

Completati formularul electronic de comanda. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant 3M pentru a planifica vizita si testarea aparatului.


Incepeti Pentamix Lite Test Drive

Completati datele Dvs. de contact in formularul de mai jos . Raspunsul la Intrebari este, de asemenea, foarte important deoarece ne va ajuta sa colaboram mai bine cu Dvs. pe perioada desfasurarii programului Pentamix Test Drive.

Toate campurile sunt obligatorii cu exceptia celor marcate ca optionale. • Vom folosi aceste informatii doar pentru a raspunde solicitarii Dvs., doar daca nu sunt indicate diferit mai jos, dar va rugam sa tineti cont de intreaga noastra politica de confidentialitate

 • TRIMITE
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.