1. Articole despre Sanatate
3M Sanatate

Articole despre 3M in domeniul Sanatatii

Filter by:
Sort by:
Tags
Tags
Tags
 • O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite.

  Un sistem care este suficient de simplu pentru a crea restaurari simple si frumoase, prin utilizarea unei singure nuante, insa versatilitatea sa permite dentistilor sa abordeze o tehnica in doua nuante sau o tehnica multi-strat mai extinsa, atunci cand prefera sa faca acest lucru.

  December 1, 1901 O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite. O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite.
 • Experimentati Avantajul Protectiei Complete

  Sistemul de fixare a cateterelor 3M ™ Tegaderm ™ CHG combina activitatea antimicrobiană puternică a Gluconatului de Clorhexidina, cu performanțele ridicate ale pansamentului Tegaderm Film. Acesta a fost în mod special dezvoltat pentru a reduce colonizarea pielii, care este cea mai comuna sursa de aparitie a infectiior sangvine asociate cateterelor (CRBSI).

  December 1, 1901 Experimentati Avantajul Protectiei Complete
 • Un pacient incalzit este un pacient fericit.

  Portofoliul de produse 3M Incalzirea Pacientului include sistemul de incalzire cu aer cald 3M™ Bair Hugger™, sistemul de incalzire 3M™ Bair Paws™ si incalzitorul de fluide si sange 3M™ Ranger™, dispozitive ce pot ajuta la prevenirea hipotermiei iatrogenice si complicatiile ei.

  December 1, 1901 Un pacient incalzit este un pacient fericit.
 • Cele mai importante sunete sunt acelea pe care abia le poti auzi.

  Stetoscopul 3M™ Littmann® Classic III™ este cea mai recenta versiune a acestei game vine in ajutorul milioanelor de profesionisti din domeniul medical, pentru a atinge cele mai inalte performante.

  December 1, 1901 Cele mai importante sunete sunt acelea pe care abia le poti auzi.
Load More
Присоединяйтесь!
Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.