1. 3M Romania
 2. 3M Sanatate
 3. Articole despre Sanatate
3M Sanatate

Articole despre 3M in domeniul Sanatatii

Filter by:
Sort by:
Tags
Tags
 • O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite.

  Un sistem care este suficient de simplu pentru a crea restaurari simple si frumoase, prin utilizarea unei singure nuante, insa versatilitatea sa permite dentistilor sa abordeze o tehnica in doua nuante sau o tehnica multi-strat mai extinsa, atunci cand prefera sa faca acest lucru.

  December 1, 1901 O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite. O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite.
 • Experimentati Avantajul Protectiei Complete

  Sistemul de fixare a cateterelor 3M ™ Tegaderm ™ CHG combina activitatea antimicrobiană puternică a Gluconatului de Clorhexidina, cu performanțele ridicate ale pansamentului Tegaderm Film. Acesta a fost în mod special dezvoltat pentru a reduce colonizarea pielii, care este cea mai comuna sursa de aparitie a infectiior sangvine asociate cateterelor (CRBSI).

  December 1, 1901 Experimentati Avantajul Protectiei Complete
 • Un pacient incalzit este un pacient fericit.

  Portofoliul de produse 3M Incalzirea Pacientului include sistemul de incalzire cu aer cald 3M™ Bair Hugger™, sistemul de incalzire 3M™ Bair Paws™ si incalzitorul de fluide si sange 3M™ Ranger™, dispozitive ce pot ajuta la prevenirea hipotermiei iatrogenice si complicatiile ei.

  December 1, 1901 Un pacient incalzit este un pacient fericit.
 • Cele mai importante sunete sunt acelea pe care abia le poti auzi.

  Stetoscopul 3M™ Littmann® Classic III™ este cea mai recenta versiune a acestei game vine in ajutorul milioanelor de profesionisti din domeniul medical, pentru a atinge cele mai inalte performante.

  December 1, 1901 Cele mai importante sunete sunt acelea pe care abia le poti auzi.
Load More