1. 3M Romania
 2. 3M Sanatate

3M Sanatate

transport medical aerian
Produse care dau incredere pacientilor dumneavoastra.
Aflati care sunt produsele din domeniul 3M Sanatate

Sanatate

Reducem complexitatea si reinventam furnizarea serviciilor medicale – astfel incat sa va puteti concentra pe ce este cel mai important.

Serviciile medicale evolueaza rapid. Procesele de rambursare aferente serviciilor medicale sunt in continua schimbare. Cerintele pacientilor sunt din ce in ce mai riguroase. Apar noi modele de furnizare a serviciilor de asistenta. Noi va intelegem provocarile si facem tot ce ne sta in putinta pentru a va face treaba mai usoara, oferindu-va produse si solutii de incredere si calitate ridicata. Produsele 3M va ajuta sa consultati mai multi pacienti, in conditii de costuri mai reduse, in timp ce imbunatatesc starea de sanatate generala. Acesta este progresul in domeniul asistentei medicale, devenit realitate.


Produse de ingrijire a sanatatii

Vedeti toate produsele de ingrijire a sanatatii

 

 • Reducem complexitatea si reinventam furnizarea serviciilor medicale – astfel incat sa va puteti concentra pe ce este cel mai important.

  Serviciile medicale evolueaza rapid. Procesele de rambursare aferente serviciilor medicale sunt in continua schimbare. Cerintele pacientilor sunt din ce in ce mai riguroase. Apar noi modele de furnizare a serviciilor de asistenta. Noi va intelegem provocarile si facem tot ce ne sta in putinta pentru a va face treaba mai usoara, oferindu-va produse si solutii de incredere si calitate ridicata. Produse medicale care ajuta la prevenirea infectiilor si care sustin vindecarea. Solutii de ingrijire orala care simplifica procedurile si imbunatatesc rezultatele. Solutii automatizate inteligente care furnizeaza informatia potrivita oamenilor potriviti, exact atunci cand au nevoie. Produsele 3M va ajuta sa consultati mai multi pacienti, in conditii de costuri mai reduse, in timp ce imbunatatesc starea de sanatate generala. Acesta este progresul in domeniul sanatatii, devenit realitate.

 


Inovatia in actiune

 • O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite.

  Un sistem care este suficient de simplu pentru a crea restaurari simple si frumoase, prin utilizarea unei singure nuante, insa versatilitatea sa permite dentistilor sa abordeze o tehnica in doua nuante sau o tehnica multi-strat mai extinsa, atunci cand prefera sa faca acest lucru.

  O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite. O metoda ce merita sa fie invatata, pentru zambete ce merita sa fie privite.
 • Experimentati Avantajul Protectiei Complete

  Sistemul de fixare a cateterelor 3M ™ Tegaderm ™ CHG combina activitatea antimicrobiană puternică a Gluconatului de Clorhexidina, cu performanțele ridicate ale pansamentului Tegaderm Film. Acesta a fost în mod special dezvoltat pentru a reduce colonizarea pielii, care este cea mai comuna sursa de aparitie a infectiior sangvine asociate cateterelor (CRBSI).

 • Un pacient incalzit este un pacient fericit.

  Portofoliul de produse 3M Incalzirea Pacientului include sistemul de incalzire cu aer cald 3M™ Bair Hugger™, sistemul de incalzire 3M™ Bair Paws™ si incalzitorul de fluide si sange 3M™ Ranger™, dispozitive ce pot ajuta la prevenirea hipotermiei iatrogenice si complicatiile ei.

 • Cele mai importante sunete sunt acelea pe care abia le poti auzi.

  Stetoscopul 3M™ Littmann® Classic III™ este cea mai recenta versiune a acestei game vine in ajutorul milioanelor de profesionisti din domeniul medical, pentru a atinge cele mai inalte performante.

Inovatia in actiune


Despre Pietele din domeniul Sanatatii la 3M

 • In cadrul 3M, suntem experti in a va ajuta sa va concentrati pe ceea ce este cel mai important: pacientul. De la stetoscoape si masti chirurgicale, la consumabile dentare si echipament medical, scopul nostru este de a va face munca mai usoara si rezultatele obtinute, mai bune. Solutiile noastre pentru ingrijirea ranilor va ajuta sa oferiti ingrijirea eficienta pe care pacientul se asteapta sa o primeasca, in timp ce echipamentele noastre medicale si tehnologiile dezvoltate pentru siguranta alimentara va ajuta sa obtineti rezultatele pe care le doriti dvs..