1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi din spumă
 5. Benzi din spumă, de uz general
 6. Bandă pentru montare oglinzi Scotch-Fix™ 4496W-1950-P, 19 mm x 5 m, 1 rolă/pachet

Bandă pentru montare oglinzi Scotch-Fix™ 4496W-1950-P, 19 mm x 5 m, 1 rolă/pachet

 • 3M ID 7100263202

Poate susține până la 5 kg, 1 kg/15 cm

Ideală pentru fixarea oglinzilor și a altor obiecte în medii umede

Fără găurit, în condiții de umiditate

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Poate susține până la 5 kg, 1 kg/15 cm
 • Ideală pentru fixarea oglinzilor și a altor obiecte în medii umede
 • Fără găurit, în condiții de umiditate
 • Rezistentă la temperaturi de la 0 °C la 70 °C
 • Concepută pentru: Oglinzi, ceramică, gresie, lemn finisat, metal, sticlă și pereți pictați
 • Destinată utilizării în interior în medii umede
 • Nu sunt necesare instrumente
 • Instructiuni de aplicare 1. Curățați suprafața cu alcool și lăsați-o să se usuce. 2. Aplicați banda conform celor arătate imagine. 3. Apăsați ferm timp de 60 de secunde. AVERTIZARE: Nu agățați într-o zonă unde posibila căderea a unui obiect suspendat poate provoca vătămări. Acest produs permite fixare permanentă și este posibilă deteriorarea suprafeței la îndepărtare. INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Nu folosiți pe tapet sau suprafețe delicate. Asigurați-vă că suprafața de aplicare este plată, netedă șicapabilă susțină obiectul de pe care îl fixați. Suprafața dublu adezivă trebuie să adere complet la ambele părți. Temperatura de aplicare: 10° C - 37° C

Bandă pentru montare oglinzi Scotch-Fix™. Susținând până la 5 kg, această bandă din spumă poate fi utilizată în interior într-un mediu umed și este ideală pe oglinzi, ceramică, gresie, lemn finisat, metal, sticlă și pereți pictați.

Banda dublu adezivă pentru montare oglinzi Scotch-Fix™ este ideală pentru montarea permanentă a oglinzilor și a altor elemente în zonele interioare umede. Această bandă dublu adezivă din spumă oferă o montare rapidă și permanentă pe suprafețele interioare, inclusiv pereți zugrăviți, metal, gresie, ceramică și majoritatea materialelor plastice. Datorită adezivului industrial de cea mai bună calitate 3M™, această aderență puternică poate susține până la 5 kg, fără cuie sau ciocan. Această bandă este rezistentă la umiditate, ideală pentru montarea discretă a oglinzilor (inclusiv a plăcilor cu oglindă metalică fără ramă) și a altor obiecte în zonele interioare umede, cum ar fi băile și bucătăriile. Instructiuni de aplicare: 1. Curățați suprafața cu alcool și lăsați-o să se usuce. 2. Aplicați banda conform celor arătate imagine. 3. Apăsați ferm timp de 60 de secunde. AVERTIZARE: Nu agățați într-o zonă unde posibila căderea a unui obiect suspendat poate provoca vătămări. Acest produs permite fixare permanentă și este posibilă deteriorarea suprafeței la îndepărtare. INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Nu folosiți pe tapet sau suprafețe delicate. Asigurați-vă că suprafața de aplicare este plată, netedă șicapabilă susțină obiectul de pe care îl fixați. Suprafața dublu adezivă trebuie să adere complet la ambele părți. Temperatura de aplicare: 10° C - 37° C.

Aplicații sugerate
 • Montare, de exemplu: oglinzi și accesorii pentru baie și bucătărie

Specificații