1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Produse de curățat
 4. Bureți și spire metalice
 5. Burete clasic Ultra Scotch-Brite®, pachet cu 2 bucăți

Burete clasic Ultra Scotch-Brite®, pachet cu 2 bucăți

 • 3M ID 7100241055

Burete pentru curățarea puternică a murdăriei persistente

Performanțe durabile de curățare

Foarte flexibil grație tehnologiei cu trei straturi

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Burete pentru curățarea puternică a murdăriei persistente
 • Performanțe durabile de curățare
 • Foarte flexibil grație tehnologiei cu trei straturi
 • Îndepărtează cu ușurință grăsimile și crustele

Buretele clasic Ultra Scotch-Brite® este un burete abraziv rezistent și puternic, conceput pentru îndepărtarea grăsimilor, crustelor și a altor pete casnice. Dispune de o tehnologie flexibilă cu trei straturi ce asigură curățarea zonelor greu accesibile.

Pentru o curățare puternică, eficientă, utilizați buretele clasic Ultra Scotch-Brite®. Elimină cu ușurință grăsimile și crustele, lăsând imaculate oalele, tigăile și vasele lăsate necurățate peste noapte. Acest burete rezistent și durabil poate fi folosit și în afara bucătăriei (de exemplu, pentru curățarea uneltelor de grădină sau a pieselor unsuroase de bicicletă). Tehnologia inovatoare cu trei straturi îi asigură o flexibilitate înaltă, permițându-vă să curățați zone greu accesibile, precum robinetele. Acest burete de înaltă performanță poate zgâria suprafețele delicate, prin urmare, nu trebuie utilizat pe aparatele electrocasnice cu suprafețe non-aderente, sticlă sau alte suprafețe fragile. Pentru aceste suprafețe, vă recomandăm buretele Scotch-Brite® pentru suprafețe delicate. Beneficiați de avantajul experienței de peste 60 de ani de dezvoltare a produselor de curățare cu Scotch-Brite®.

Aplicații sugerate
 • Produs ideal pentru oale, tigăi, arzătoare de aragaz, grătare și unelte de grădină

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.