1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Produse de curățat
 4. Bureți și spire metalice
 5. Burete protecție unghii Scotch-Brite® Practic, pachet cu 4 bucăți

Burete protecție unghii Scotch-Brite® Practic, pachet cu 4 bucăți

 • 3M ID 7100229052

Burete pentru curățarea puternică a murdăriei persistente

Performanțe durabile de curățare

Îndepărtează cu ușurință grăsimile și crustele

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Burete pentru curățarea puternică a murdăriei persistente
 • Performanțe durabile de curățare
 • Îndepărtează cu ușurință grăsimile și crustele
 • Ideală pentru oale, tigăi, arzătoare de aragaz, grătare și unelte de grădină
 • Forma ergonomică special concepută cu protecție pentru unghii
 • Acest produs poate zgâria suprafețele delicate. Pentru aceste suprafețe, vă recomandăm buretele Scotch-Brite® pentru suprafețe delicate

Buretele protecție unghii Scotch-Brite®, este un burete abraziv rezistent și puternic, conceput pentru îndepărtarea grăsimilor, crustelor și a altor pete casnice. Designul său ergonomic dispune de părți laterale curbate pentru a vă proteja unghiile în timpul curățării.

Dacă vă doriți o curățare puternică, eficientă, utilizați buretele cu protecție pentru unghii Scotch-Brite®. Elimină cu ușurință grăsimile și crustele, lăsând imaculate oalele, tigăile și vasele lăsate necurățate peste noapte. Este rezistent și durabil, poate fi folosit și în exteriorul bucătăriei (de exemplu, pentru curățarea uneltelor de grădină sau a pieselor lubrifiante de bicicletă). A fost proiectat ergonomic cu părți laterale special curbate pentru a vă proteja unghiile în timpul curățării dificile. Acest burete de înaltă performanță poate zgâria suprafețele delicate, prin urmare, nu trebuie utilizat pentru curățarea aparatelor electrocasnice cu suprafețe non-aderente, sticlă sau alte suprafețe fragile. Pentru aceste suprafețe, vă recomandăm buretele Scotch-Brite® pentru suprafețe delicate. Beneficiați de avantajul experienței de peste 60 de ani de dezvoltare a produselor de curățare cu Scotch-Brite®.

Aplicații sugerate
 • Ideală pentru oale, tigăi, arzătoare de aragaz, grătare și unelte de grădină

Specificații