Pistol de pulverizare performant 3M™

Cod produs 26832Numar de identificare produs 3M 60455110613Numar de catalog 26832
 • Corp ușor, rezistent la impact, realizat din material compozit avansat
 • Convertiți rapid între sistemele alimentate cu presiune și sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0 cu scurgere gravitațională
 • Dimensiunile duzelor înlocuibile, cu schimbare ușoară, variază între 1,1 și 2.0
 • Proiectat pentru confort
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Ușor și simplu de utilizat, pistolul de pulverizare performant 3M™ a fost conceput pentru vopsitorul modern. Capabil să pulverizeze o gamă largă de straturi de acoperire fie dintr-o sursă alimentată cu presiune sau dintr-un recipient cu scurgere gravitațională atașat, corpul său fabricat din compozit rezistent la impact îl face unul dintre cele mai ușoare pistoale de pulverizare disponibile și suficient de rezistent în cele mai exigente condiții de utilizare industriale și auto.

Pistolul de pulverizare performant 3M™ a fost conceput pentru vopsitorul modern și oferă tehnicienilor un mod mai inteligent de pulverizare. Fabricat dintr-un material compozit rezistent la impact, pistolul de pulverizare este unul dintre cele mai ușoare pistoale din industrie și este suficient de rezistent în cele mai dure condiții industriale. De la declanșator până la corp, pistolul de pulverizare a fost optimizat de către kinetoterapeuți pentru a spori confortul, în special, pentru exigențele mari de pulverizare pe durata zilei. Cu ajutorul designului versatil, tehnicienii pot pulveriza fie de la o sursă de alimentare cu presiune sau de la recipient cu scurgere gravitațională. Furtunul de alimentare cu presiune și duzele permit pulverizarea continuă pentru lucrări mai mari. Pentru reparații la fața locului și în zone mici, convertiți pistolul de pulverizare pentru a utiliza sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0 - utilizați doar cantitatea necesară de material de acoperire care se potrivește cu dimensiunea și finisarea lucrării Designul simplu și inovator înseamnă mai puține piese de întreținut. Cu duze înlocuibile cu schimbare rapidă, vopseaua nu trece niciodată prin corpul pistolului de pulverizare. Curățarea poate fi la fel de simplă precum ștergerea vârfului acului și înlocuirea duzei - ceea ce înseamnă că demontarea sau înmuierea în solvent nu mai este necesară. Este ca și cum ați obține un pistol de pulverizare nou de fiecare dată când folosiți o duză nouă. În dimensiuni cuprinse între 1,1 și 2,0, capetele de atomizare performante 3M™ vă permit să pulverizați cu ușurință o gamă largă de straturi de acoperire - de la grunduri până la straturi de vopsea și chiar adezivi.

 • Corp ușor, rezistent la impact, realizat din material compozit avansat
 • Convertiți rapid între sistemele alimentate cu presiune și sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0 cu scurgere gravitațională
 • Dimensiunile duzelor înlocuibile, cu schimbare ușoară, variază între 1,1 și 2.0
 • Proiectat pentru confort
 • Designul simplu și inovator înseamnă mai puține piese de întreținut sau reconstruit
 • Pistolul de Pulverizare Performant 3M™ include un Pistol de Pulverizare Performant 3M™ și o valva de control al debitului de aer.
Specificatii
Aplicații recomandate
Aplicare strat de protecție, Pulverizare a stratului de acoperire, Aplicarea vopselei, Vopsire
Resurse
Produse similare
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.