Valva sferică pentru Pistolul de Pulverizare Performant 3M™

Cod produs 26839Numar de identificare produs 3M 60455108815Numar de catalog 26839
 • Valva sferică permite vopsitorului să oprească curgerea lichidului în direcția pistolului de pulverizare
 • Se atașează între furtunul de aer și furtunul de alimentare într-o configurație de alimentare cu presiune
 • Garniturile sunt compatibile atât cu acoperiri pe bază de solvent, cât și pe apă
 • Permite scoaterea pistolului de pulverizare sau înlocuirea duzei fără a dezactiva sursa de presiune
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Valva sferică a Pistolului de Pulverizare Performant 3M™ este un accesoriu pentru sistemul de aplicare cu Pistol de Pulverizare Performant 3M™ configurat ca pulverizator alimentat cu presiune. Valva oferă operatorului pistolului de pulverizare capacitatea de a opri curgerea vopselei de la sursa de presiune (recipient sau pompă) la capătul pistolului de pulverizare a furtunului de alimentare. Se recomandă pentru utilizare în cazul în care vopsitorul nu are acces ușor la sursa de presiune. Ușor și simplu de utilizat.

Adăugarea unei valve sferice la Pistolul de Pulverizare 3M™ permite vopsitorului să oprească rapid fluxul de lichid către pistolul de pulverizare performant 3M™ atunci când pistolul de pulverizare este configurat ca pulverizator alimentat cu presiune. Această valva de închidere este recomandată ori de câte ori vopsitorul nu poate accesa cu ușurință sursa de presiune (de exemplu, pe o scară sau la o distanță mare). Valva este compatibilă atât cu straturi de acoperire pe bază de apă, cât și pe bază de solvent. Se atașează de furtun la capătul inferior al mânerului pistolului de pulverizare. Valva are un racord filetat pe interior și exterior. Valva rotită cu un sfert de tură se aliniază paralel cu furtunul când este deschis și perpendicular atunci când este închis. Utilizați cu Pistolul de Pulverizare Performant 3M™, o soluție inovatoare concepută pentru vopsitorul industrial. Fabricat dintr-un compozit rezistent la impact, acesta este unul dintre cele mai ușoare pistoale de pulverizare din industrie și este suficient de rezistent în condiții exigente de utilizare industriala. Designul său versatil permite vopsitorilor să pulverizeze dintr-o sursă presurizată sau dintr-un recipient cu scurgere gravitațională, iar capetele de atomizare înlocuibile vă permit să pulverizați o gamă completă de acoperiri, oferind de fiecare dată o performanță de pulverizare ca nouă.

 • Valva sferică permite vopsitorului să oprească curgerea lichidului în direcția pistolului de pulverizare
 • Se atașează între furtunul de aer și furtunul de alimentare într-o configurație de alimentare cu presiune
 • Garniturile sunt compatibile atât cu acoperiri pe bază de solvent, cât și pe apă
 • Permite scoaterea pistolului de pulverizare sau înlocuirea duzei fără a dezactiva sursa de presiune
Specificatii
Aplicații recomandate
Aplicare strat de protecție, Pulverizare a stratului de acoperire, Aplicarea vopselei, Vopsire
Tip produs
Supapă
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.