Furtunul de presiune al Pistolului de Pulverizare Performant 3M™

Cod produs 26833Numar de identificare produs 3M 60455108732Numar de catalog 26833
 • Ajută la convertirea rapidă a pistolului de pulverizare performant între sistemele cu scurgere gravitațională și cele alimentate cu presiune
 • Se fixează bine pe baza pistolului de pulverizare asigurând un echilibru mai bun și controlul furtunului
 • Conexiune rapidă la capetele de atomizare cu presiune HVLP performante 3M™ pentru o asamblare sau înlocuire ușoară
 • Se fixează la furtunul de alimentare cu conexiune filetată standard
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Furtunul de presiune al Pistolului de Pulverizare Performant 3M™ se conectează la Pistolul de Pulverizare Performant 3M™ pentru utilizare în aplicațiile din sisteme alimentate cu presiune. Oferă o conexiune rapidă între capul de atomizare și furtunul de alimentare cu vopsea presurizată. Se fixează bine pe baza pistolului de pulverizare asigurând un echilibru mai bun și control al furtunului. Poate fi utilizat cu valva sferică opțională pentru a controla vopseaua pe linia de presiune.

Furtunul de presiune al Pistolului de Pulverizare Performant 3M™ conectează Pistolul de Pulverizare Performant 3M™ la un furtun de alimentare asigurând o pulverizare continuă, de la o sursă de presiune (recipient sau pompă). Furtunul dispune de un cuplaj de conectare rapidă pentru atașare la duzele de presiune ale pistolului de pulverizare performant 3M™. Celălalt capăt al furtunului are o conexiune filetată standard pentru fixare fie la un furtun de alimentare sau la o valva sferică opțională. Un suport unic de stabilizare la capătul de legătură filetat al furtunului fixează furtunul la baza pistolului cu un știft de fixare cu bilă. Atașamentul ajută tehnicianul să-și controleze furtunurile, reduce presiunea pe furtun și garnituri și ajută la îmbunătățirea echilibrului pistolului de pulverizare. Furtunul se conectează la capul de atomizare cu o rotire de un sfert de tură, ceea ce ușurează configurarea și demontarea pistolului de pulverizare și schimbarea duzelor. Utilizați cu Pistolul de Pulverizare Performant 3M™, o soluție inovatoare concepută pentru vopsitorul industrial. Fabricat dintr-un compozit rezistent la impact, acesta este unul dintre cele mai ușoare pistoale de pulverizare din industrie și este suficient de rezistent în condiții exigente de utilizare industriala. Designul său versatil permite vopsitorilor să pulverizeze dintr-o sursă presurizată sau dintr-un recipient cu scurgere gravitațională, iar capetele de atomizare înlocuibile vă permit să pulverizați o gamă completă de straturi de acoperire, oferind de fiecare dată o performanță de pulverizare ca nouă.

 • Ajută la convertirea rapidă a pistolului de pulverizare performant între sistemele cu scurgere gravitațională și cele alimentate cu presiune
 • Se fixează bine pe baza pistolului de pulverizare asigurând un echilibru mai bun și controlul furtunului
 • Conexiune rapidă la capetele de atomizare cu presiune HVLP performante 3M™ pentru o asamblare sau înlocuire ușoară
 • Se fixează la furtunul de alimentare cu conexiune filetată standard
 • Un suport special de stabilizare ușor fixează furtunul pe corpul pistolului de pulverizare
 • Transparența furtunului cu presiune facilitează verificarea finalizării procesului de curățare
Specificatii
Aplicații recomandate
Aplicarea vopselei, Vopsire, Grund
Lungime generală (metric)
18,2 cm
Tip de furtun
Lichid
Tip produs
Kit de tuburi
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.