1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Echipament individual de protecție
 4. Protecție împotriva căderilor
 5. Linii de salvare auto-retractabile
 6. 3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ Sistem de linia vieții autoretractabilă cu lungime extinsă, chingă 3103877, 6 m

3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ Sistem de linia vieții autoretractabilă cu lungime extinsă, chingă 3103877, 6 m

Numar de identificare produs 3M 70804503129Cod produs 3M 3103877
 • Carcasa rezistentă la impact realizată din carcase termoplastice dure este proiectată pentru a face față condițiilor solicitante de muncă.
 • Sistemul de blocare cu senzor de viteză asigură oprirea căderii în limitele unei distanțe necesare față de nivelul inferior de până la 2 m (6 ft)
 • Bucla pivotantă de ancoraj limitează răsucirea liniei asigurând o funcționare corespunzătoare
 • Indicator de impact
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Specificatii
Aplicatii recomandate
Ansamblu, Curățare, Electric, Mentenanța clădirilor, Urcarea pe scară, Operații cu utilaje, Vopsire, Remediere
Cantitate pe cutie
1 Bags per Case
Conector
Carabină
Culoare
Albastru
Industria recomandată
Industria Auto, Construcții, Industrie generală, Producție, Întreținere, reparare și operare în armată (MRO), Farmaceutice, Transport, Utilități, Energie eoliană
Lungime generală (metric)
340 mm
Material carcasă
Nailon termoplastic
Materialul coardei de salvare
Țesătură Dynema
Seria produselor
Nano-Lok™
Stil
Un singur picior
Tara de fabricatie
USA
Tip produs
Linia vieții autoretractabilă
Tipul carcasei
Termoplastic
Tipul de fixare
Punct de ancorare deasupra capului
Detaliile produsului
 • Carcasa rezistentă la impact realizată din carcase termoplastice dure este proiectată pentru a face față condițiilor solicitante de muncă.
 • Sistemul de blocare cu senzor de viteză asigură oprirea căderii în limitele unei distanțe necesare față de nivelul inferior de până la 2 m (6 ft)
 • Bucla pivotantă de ancoraj limitează răsucirea liniei asigurând o funcționare corespunzătoare
 • Indicator de impact
 • Linia vieții echipată cu chingă din fibră Dyneema® și poliester reduce greutatea totală, iar designul retractabil asigură libertatea de mișcare
 • Absorbitorul de energie, rezistent, din nitril reprezintă un design mai mic și durează de patru ori mai mult. Absorbitorul de energie externă, de capacitate mare, este proiectat pentru utilizatori (și scule) de până la 420 lbs. (190 kg)
 • Indicatorul de impact furnizează o alertă vizuală cu privire la faptul că sistemul de linia vieții autoretractabilă a fost implicată într-o cădere

3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ Sistemele de linia vieții autoretractabilă cu lungime extinsă (SRL) sunt proiectate pentru a asigura protecția angajaților. Avansăm versatilitatea sistemelor 3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ SRL; lungimi disponibile de 9ft., 11ft., 15ft, și acum de 20ft. Lungimi. Familia Nano-Lok SRL combină protecția împotriva căderilor cu ușurința în utilizare și confortul de utilizare într-o varietate de aplicații.

3M™ DBI-SALA® Nano-Lok™ Sistemele de linia vieții autoretractabilă cu lungime extinsă (SRL) sunt dispozitive rezistente, ușoare și atent proiectate pe care vă puteți baza pentru o protecție confortabilă și eficientă împotriva căderilor. Componentele din oțel inoxidabil, sistemul de blocare a mecanismului anti-clichet și designul semi-etanșat oferă utilizatorului un sistem conceput pentru a rezista. Sistemele de linia vieții autoretractabilă sunt susținute timp de decenii de servicii demonstrate pe teren asigurând protecție fiabilă împotriva căderilor. Acest sistem de linia vieții autoretractabilă este proiectat astfel încât linia de salvare să se extindă pe măsură ce utilizatorul se îndepărtează și să se retragă automat, permițându-i utilizatorului să se deplaseze în limitele zonei de lucru recomandate, la viteze normale. Dacă survine o cădere, se activează sistemul de blocare cu senzor de viteză, oprind căderea și reducând forțele exercitate asupra utilizatorului.

Aplicatii sugerate

 • Montaj, vopsire, remediere, operațiuni utilaje, curățare, electrice, întreținere instalație, escaladă scări
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.