1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi textile și adezive
 5. Benzi adezive
 6. Scotch® bandă adezivă tip „duct tape” vizibilitate sporită, portocalie, 25mx48mm 6UN/BOX

Scotch® bandă adezivă tip „duct tape” vizibilitate sporită, portocalie, 25mx48mm 6UN/BOX

 • 3M ID UU010294682

Bandă adezivă universală tip „duct tape” extrem de vizibile

Culoare portocalie atractivă

Bandă adezivă categoria-B tip „duct tape” standard, aderență fiabilă

Vedeți mai multe detalii

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Bandă adezivă universală tip „duct tape” extrem de vizibile
 • Culoare portocalie atractivă
 • Bandă adezivă categoria-B tip „duct tape” standard, aderență fiabilă
 • Bandă poate fi scrisă cu aproape orice marker
 • Se rupe ușor cu mâna
 • Dimensiune: 25 m x 48 mm

Scotch® bandă adezivă tip „duct tape” cu vizibilitate sporită, portocalie, (25 m x 48 mm) se lipește de majoritatea suprafețelor asigurând o fixare și reparație rapidă și durabilă. Cu un strat protector întăritor, de culoare portocalie, banda este durabilă, conformabilă și flexibilă precum și foarte vizibilă. Banda poate fi scrisă cu aproape orice marker și se rupe ușor cu mâna.

Folosiți banda adezivă Scotch® tip „duct tape” cu vizibilitate înaltă, portocalie, în calitate de bandă extrem de rezistentă, de clasă profesională, care iese în evidență. Această bandă rezistentă se lipește de majoritatea suprafețelor asigurând o fixare și reparație rapidă și fiabilă. Pe lângă faptul că este foarte vizibilă, această bandă are un strat protector întăritor, este portocalie, fiind durabilă, adaptabilă și flexibilă. Banda poate fi scrisă cu aproape orice marker și se rupe ușor cu mâna asigurând simplitate în utilizare. Banda este ideală pentru o gamă variată de lucrări, fiind utilizată pentru etanșarea barelor din lemn sau metal, fixarea cablurilor sau suspendarea foliei protectoare și ca element de fixare a sacilor de ciment.

Aplicații sugerate
 • Utilizați pentru reparații temporare, etanșarea barelor din lemn sau metal, fixarea cablurilor și suspendarea foliei protectoare