1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Unelte și echipament
 4. Echipamente de pulverizare
 5. Pistoale pentru pulverizare și componente
 6. Duze și vârfuri pentru pulverizatoare
 7. Set duze de schimb cu atomizare pentru Pistolul HVLP Gravitațional Performant 3M™, , 1.8, 26718

Set duze de schimb cu atomizare pentru Pistolul HVLP Gravitațional Performant 3M™, , 1.8, 26718

Cod produs 26718Numar de identificare produs 3M 60455108682Numar de catalog 26718
 • Duzele cu schimbare rapidă variază în dimensiuni de 1,2 la 2,0 pentru pulverizarea unei game largi de straturi de acoperiri industriale și auto
 • Performanță de pulverizare ca nouă cu fiecare cap de atomizare nou
 • Utilizați exclusiv cu pistolul de pulverizare performant 3M™ și sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0
 • Control excepțional al razei de pulverizare, atomizare și eficiența transferului
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Capetele de atomizare HVLP Gravitaționale Performante 3M™ sunt proiectate pentru a oferi performanțe de pulverizare premium pentru grunduri, vopsele si lacuri transparente. Duzele înlocuibile sunt proiectate exclusiv pentru Pistolul de Pulverizare Performant 3M™ cu alimentare gravitațională și sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0, oferind o performanță nouă cu schimbarea fiecărei duze.

Ceea ce face ca sistemul de aplicare cu pistol de pulverizare performant 3M™ să fie diferit este tehnologia din interiorul duzelor înlocuibile cu schimbare rapidă. Întrucât vopseaua și acoperirile nu trec niciodată prin corpul pistolului de pulverizare - doar prin capul de atomizare - este ca și cum ați obține un pistol de pulverizare nou-nouț de fiecare dată când schimbați duza. Obțineți controlul modelului, atomizarea și eficiența transferului pe care le așteptați de la un pistol de pulverizare premium; toate contribuind în același timp la o performanță de pulverizare mai consistentă la fiecare lucrare, în fiecare zi. 3M™Capetele Performante de Atomizare HVLP Gravitaționale sunt disponibile în dimensiuni de 1,2, 1,3, 1,4, 1,6, 1,8 și 2,0 pentru pulverizarea unei game largi de straturi de acoperiri industriale și auto, inclusiv straturi de acoperiri cu vâscozitate ridicată, materiale de umplere pulverizabile, suprafețe de grund, agenți de etanșare, straturi de acoperire superioare aplicate într-o singură etapă, vopsele pe bază de solvent, vopsele pe bază de apă și straturi transparente de lac. Duzele înlocuibile sunt utilizate exclusiv cu sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0 cu alimentare gravitațională, care ajută la reducerea pierderii de materiale, murdăriei și contaminării comparativ cu cănile tradiționale de vopsea din metal. Uitați de demontarea pistoletelor de pulverizare și de înmuierea acestora în solvent. Sistemul nostru de pulverizare complet integrat este soluția unei curățări mai inteligente. Capetele de atomizare se atașează la acul Pistolului de Pulverizare Performant 3M™ și se fixează strâns la pistolul de pulverizare cu un inel special conceput pentru blocare. Nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru efectuarea înlocuirilor. Nu trebuie decât să scoateți duza din pistolul de pulverizare, și fie o curățați corespunzător, ori o înlocuiți pentru a vă păstra pistolul de pulverizare ca nou.

 • Duzele cu schimbare rapidă variază în dimensiuni de 1,2 la 2,0 pentru pulverizarea unei game largi de straturi de acoperiri industriale și auto
 • Performanță de pulverizare ca nouă cu fiecare cap de atomizare nou
 • Utilizați exclusiv cu pistolul de pulverizare performant 3M™ și sistemul de aplicare a vopselei 3M™ PPS™ Seria 2.0
 • Control excepțional al razei de pulverizare, atomizare și eficiența transferului
 • Dimensiunile duzei includ: 1,2, 1,3, 1,4, 1,6, 1,8, și 2,0
Specificatii
Aplicații recomandate
Strat transparent
Culoare
Transparent
Tip produs
Kit de reumplere pentru capul de pulverizare
Produse similare
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.