Seturi cu rasina 3M™ Scotchcast™ 92-NBA 5 GS

 • 3M ID 7100153558

Rasina epoxidica electrica cu performante ridicate. Nu contin CMR, izocianati, halogeni si SvHC

Indicatorul unic de schimbare a culorii asigura o amestecare si o intarire corecta a rasinii

Performanta sporita la apa si umiditate in timpul intaririi

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Rasina epoxidica electrica cu performante ridicate. Nu contin CMR, izocianati, halogeni si SvHC
 • Indicatorul unic de schimbare a culorii asigura o amestecare si o intarire corecta a rasinii
 • Performanta sporita la apa si umiditate in timpul intaririi
 • Instalare rapida si curata datorita sistemului inchis de turnare 3M
 • Carcasa complet transparenta dintr-o singura piesa care asigura o pozitionare corecta a cablului in timpul instalarii
 • Protectie mecanica ridicata cu cel mai inalt grad de izolare electrica pentru aplicatii profesionale
Seturi de jonctionare in linie cu rasina 3M™ Scotchcast™ 92-NBA 5 GS. Setul 3M™ Scotchcast™ contine rasina epoxidica 4 GS, fara CMR cu performante ridicate, care isi schimba culoarea cand este amestecata corect. Constructia dintr-o singura piesa a corpului de turnare, cu etansare ridicata asigura o instalare rapida. Pentru aplicatii de pana la 1 KV si sectiuni de cabluri de la 50 mm2 la 95 mm2.

3M™ Scotchcast™ 92-NBA GS reprezinta seturi de jonctionare cu rasina pentru cabluri pana la 1KV si sectiuni de cablu de la 1,5 mm<sup>2</sup> la 240 mm<sup>2</sup>. Setul 3M™ Scotchcast™ contine rasina epoxidica 4 GS, fara CMR cu performante ridicate, care isi schimba culoarea cand este amestecata corect. Seturile cu rasina 3M™ Scotchcast™ 92-NBA GS utilizeaza un sistem unic si patentat de mixare si turnare in mediu inchis, ce contine o forma de turnare transparenta pentru un control mai mare al omogenitatii. Pozitionarea corecta a cablului este asigurata de distantierul de faza si de transparenta completa a carcasei setului. Rasina hidrofoba epoxidica fara CMR din seturile 3M™ Scotchcast™ 4 GS indeplineste cerintele CENELEC CMR HD631.1 S2 si respecta Directiva UE 2002/95/CE (RoHS) si Directiva UE 1907/2007/CE (REACH), care garanteaza cel mai inalt grad de izolare electrica pentru aplicatii profesionale.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.