1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Materiale abrazive
 4. Discuri abrazive
 5. Discuri cu flapsuri
 6. Disc lamelar 3M™ Cubitron™ II, T29, 115 mm x 22 mm, 60+, PN33471

Disc lamelar 3M™ Cubitron™ II, T29, 115 mm x 22 mm, 60+, PN33471

 • Număr de catalog 33471
 • 3M ID UU006388696
 • UPC 04054596197688,4054596197695,50051131334712,4054596197664,051131334717

Taie cu 30% mai repede și durează de 2 ori mai mult decât alte abrazive ceramice convenționale, pentru o productivitate sporită și un finisaj uniform al reparațiilor.

Funcționează fără să se încălzească și necesită mai puțină presiune decât alte abrazive ceramice convenționale.

Tehnologia PGS (Precision Shaped Grain, granulă cu formă precisă) asigură un finisaj mai uniform și reduce numărul de retușări și de rafinări ale zgârieturilor adânci.

Vedeți mai multe detalii

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Taie cu 30% mai repede și durează de 2 ori mai mult decât alte abrazive ceramice convenționale, pentru o productivitate sporită și un finisaj uniform al reparațiilor
 • Funcționează fără să se încălzească și necesită mai puțină presiune decât alte abrazive ceramice convenționale
 • Tehnologia PGS (Precision Shaped Grain, granulă cu formă precisă) asigură un finisaj mai uniform și reduce numărul de retușări și de rafinări ale zgârieturilor adânci
 • Construcția flexibilă a lamelei permite șlefuirea și uniformizarea simultane
 • Polizare la presiune scăzută, îndepărtarea cordoanelor de sudură de mici dimensiuni, finisarea și pregătirea suprafeței cu un singur disc

Discul lamelar 3M™ Cubitron™ II este conceput pentru o tăiere mai rapidă, o durată de utilizare mai mare a discului și un finisaj mai uniform decât în cazul materialelor abrazive ceramice convenționale, permițând îndepărtarea ușoară și uniformă a vopselei și a ruginii. Lamelele flexibile sunt dotate cu tehnologia noastră PGS (granulă cu formă precisă) – granule triunghiulare foarte ascuțite, orientate electrostatic pe un suport flexibil, pentru o tăiere deosebit de rapidă și uniformă. Lamelele suprapuse acționează ca amortizor pentru șlefuirea și uniformizarea cu un singur disc.

Dotat cu tehnologia noastră PGS (granulă cu formă precisă), discul lamelar 3M™ Cubitron™ II este conceput pentru o tăiere mai rapidă, o durată de utilizare mai mare a discului și un finisaj superior în cadrul unei game largi de lucrări intensive de reparații în cazul coliziunilor. Acest disc combină PSG cu o construcție flexibilă a lamelelor suprapuse, permițând. șlefuirea și uniformizarea simultane. Puteți utiliza mai puține discuri pentru a termina același volum de lucru. Mulțumită mineralelor ceramice triunghiulare care taie cu 30% mai rapid decât abrazivele de calitate superioară, puteți îndepărta cu ușurință orice vopsea sau rugină, ajungând până la metalul gol și obținând în același timp un finisaj uniform.

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.