3M™ Bandă dublu adezivă din material textil, cu conținut scăzut de COV 99015LVC, transparentă, 1500 mm x 200 m, 0,15 mm

 • 3M ID UU004246664

Banda dublu adezivă, din material textil de 150µm, adeziv acrilic cu conținut scăzut de COV și FOG.

Proiectat pentru a respecta standardele auto JAMA și VDA278.

Suport din material textil adaugă stabilitate dimensională și este ușor de manipulat în timpul laminărilor

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Banda dublu adezivă, din material textil de 150µm, adeziv acrilic cu conținut scăzut de COV și FOG
 • Proiectat pentru a respecta standardele auto JAMA și VDA278
 • Suport din material textil adaugă stabilitate dimensională și este ușor de manipulat în timpul laminărilor

Banda 3M™ dublu adezivă, material textil, cu conținut scăzut de COV 99015LVC este o bandă dublu adezivă cu un suport din material textil de 150 µ asigură stabilitate dimensională, ștanțare excelentă și ușurință de manipulare în timpul laminării. Este recomandat pentru lipirea interioarelor auto, aplicații de fixarea ornamentelor la multe substraturi din spumă HSE și LSE.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.