1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi izolatoare
 5. Benzi izolatoare din vinil
 6. Banda Scotch® Super 88, negru, 19 mm x 20 m

Banda Scotch® Super 88, negru, 19 mm x 20 m

 • 3M ID 7100079942

Suportul elastic si adezivul rezistent asigura protectie mecanica si electrica impotriva umezelii

Certificari UL, CSA si VDE

Impiedica coroziunea conductorilor electrici

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Suportul elastic si adezivul rezistent asigura protectie mecanica si electrica impotriva umezelii
 • Certificari UL, CSA si VDE
 • Impiedica coroziunea conductorilor electrici
 • Certificari UL, CSA si VDE

Scotch® Super 88 este o banda izolatoare electrica din PVC, clasa premium, 0.22mm grosime. Elasticitatea ridicata ii confera posibilitatea utilizarii in orice mediu ambiant. Temperatura mixima de lucru: 105°C. Temperatura minima de aplicare -18°C.

Banda electrica din vinil Scotch® Super 88 asigura protectie electrica si mecanica, avand o rezistenta excelenta la umezeala.Aceasta banda detine certificarile UL, CSA si VDE, iar suportul elastic si adezivul rezistent asigura protectie mecanica si electrica impotriva umezelii.Temperatura maxima de lucru: pana la 105 °C. Temperatura minima de aplicare: pana la -18 °C, putand fi utilizata si in rezonul rece.Prezinta o rezistenta excelenta la abraziune, umezeala, la actiunea acizilor si bazelor, la coroziune si la diverse conditii meteo, inclusiv radiatii ultraviolete. De asemenea, prezinta rezistenta electrica stabila chiar si atunci cand se umezeste, inhiband coroziunea conductorilor electrici.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.