1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Produse de curățat
 4. Bureți și spire metalice
 5. Burete curaţare baie protecţie unghii XL Scotch-Brite®, 1 bucată/pachet

Burete curaţare baie protecţie unghii XL Scotch-Brite®, 1 bucată/pachet

 • 3M ID 7100079589

Burete moale special conceput pentru curățarea delicată a camerei de baie

Ideal pentru suprafețe delicate precum sticlă, crom și ceramică

Durabil și rezistent

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Burete moale special conceput pentru curățarea delicată a camerei de baie
 • Ideal pentru suprafețe delicate precum sticlă, crom și ceramică
 • Durabil și rezistent
 • Ideală pentru oale, tigăi, arzătoare de aragaz, grătare și unelte de grădină
 • Forma ergonomică special concepută cu protecție pentru unghii
 • Acest produs poate zgâria suprafețele delicate. Pentru aceste suprafețe, vă recomandăm buretele Scotch-Brite® pentru suprafețe delicate

Buretele pentru curaţare baie cu protecţie unghii XXL Scotch-Brite®, este un burete moale, durabil, antizgârieturi, conceput pentru curățarea ușoară a suprafețelor delicate ale camerei de baie, precum sticlă, crom și ceramică. Dimensiunile mari îl face ideal pentru curățarea pereților placați cu faianță sau a cabinei de duș, iar părțile curbate vă protejează unghiile.

Restabiliți strălucirea inițială a camerei de baie asigurându-vă o curățenie delicată, eficientă și rapidă cu ajutorul buretelui pentru baie Scotch-Brite® cu protecție pentru unghii. Moale însă durabil, buretele facilitează curățarea zonelor delicate din camera dvs. de baie, cum ar fi suprafețele de faianță, sticlă, crom și ceramică. Indiferent dacă faceți pregătiri pentru oaspeți de ultim moment pentru weekend sau este vorba de o curățenie de primăvară, puteți reuși să îndepărtați urmele de apă și calcar. Dimensiunile mari îl face ideal pentru curățarea pereților placați cu faianță sau a cabinei de duș. Acest burete a fost proiectat ergonomic cu părți laterale special curbate pentru a vă proteja unghiile în timpul curățării dificile. Beneficiați de avantajul experienței de peste 60 de ani de dezvoltare a produselor de curățare cu Scotch-Brite®.

Aplicații sugerate
 • Ideală pentru oale, tigăi, arzătoare de aragaz, grătare și unelte de grădină

Specificații