3M™ SCOTCH-WELD PR100 20GM

 • 3M ID 7100033657

Plastice si Cauciucuri

Vascozitate redusa

Uz universal

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date de siguranță (PDF, 0B)

Detalii

Elemente importante
 • Plastice si Cauciucuri
 • Vascozitate redusa
 • Uz universal

Adezivul instant plastic si cauciuc 3M™ Scotch-Weld™ PR100 reprezinta un adeziv instant cu vascozitate redusa.

Adezivul instant pentru plastic si cauciuc 3M™ Scotch-Weld™ PR100 este formulat pentru a furniza o performanta excelenta pe substraturi dificil de lipit, precum EPDM si nailon.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Dimensiune container (metric) 20 Gram
Forma fizică Lichid
Industrii Prelucrarea metalelor, Vehicule speciale
Mărci Scotch-Weld™
Pentru utilizare pe Spumă flexibilă (latex, uretan),PTFE,Energie de suprafață ridicată, (400-1100 Dynes/cm),Materiale plastice (nailon de înaltă performanță),Hârtie și carton,Vopsea,Spumă rigidă (panou din stiren),Metal,Materiale plastice (vinil flexibil),Cauciuc (cu excepția EPDM),Materiale plastice (poliolefine și elastomeri termoplastici),Garnituri siliconice,Cauciuc EPDM,Materiale plastice (ABS, PVC, Acrilic),Material textil, pâslă și fibră de sticlă,Spumă rigidă (uretan)
Rezistența la forfecare 3100 Pound_Per_Square_Inch
Temperatura de depozitare 40 Degree Fahrenheit
Temperatura de depozitare (Celsius) 4 °C
Timp de întărire Între 10 și 30 de secunde
Timp total de uscare 24 Hours @ 72 F (22 C)
Tip de adeziv Cianoacrilat
Vâscozitate Autonivelant