1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi de etanșare
 5. 3M™ Banda flexibila de etansare FAST F 8067E

3M™ Banda flexibila de etansare FAST F 8067E

Numar de identificare produs 3M 70006761111
 • Rezista la expunerea la UV pana la 6 luni
 • Etanseaza in jurul strapungerilor (cuie, capse)
 • Compatibil cu numeroase materiale de etansare pentru constructii
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Banda 3M™ All Weather Flashing Tape 8067 reprezinta o membrana auto-adeziva, rezistenta la apa, proiectata pentru etansarea in jurul orificiilor si penetrarilor din pereti. Acest produs prezinta o singura parte cu adeziv acrilic preso-activabil, care lipeste agresiv si ramane lipit, atat la temperaturi de aplicare scazute, cat si ridicate, in comparatie cu benzile similare traditionale. Prezinta aderenta chiar si pe suprafetele umede.

Fara grunduri, fara capse, fara murdarie. Banda de etansare pentru toate anotimpurile, 3M™ 8067 este proiectata pentru cresterea productivitatii cu rezolvarea celor mai critice probleme de etansare. Adezivul acrilic preso-activabil se lipeste si ramane lipit de profilele de fereastra, usi si de alte deschideri. Pentru a preveni intrarea umezelii, constructia cu intaritura subtire se conformeaza cu eficienta si etanseaza in jurul cuielor si capselor. Compatibil cu majoritatea etansantilor pentru constructii. Aplicatii recomandate Etansare imbinari la glafuri, rame verticale si rame superioare la ferestre, in constructii pe cadru de lemn Etansare in jurul altor crapaturi sau deschideri in perete, in zone care nu implica acoperisul, precum praguri sau guri de aerisire

 • Rezista la expunerea la UV pana la 6 luni
 • Etanseaza in jurul strapungerilor (cuie, capse)
 • Compatibil cu numeroase materiale de etansare pentru constructii
Specificatii
Aspect produs
Rolă
Culoare
Cafeniu
Grosime material de suport (metric)
0,13 Millimetre
Industrii
Construcții
Material de suport
Film proprietar
Rezistența la adeziune (metric)
66 N/100mm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
80 Degree Celsius
Tip de adeziv
Acrilic
Resurse
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.