1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Adezivi, materiale de etanșare și umplutură
 4. Adezivi flexibili
 5. Adezivi termofuzibili
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Adeziv termofuzibil 6111HTB, bej, 19 mm x 19 mm, 10 kg

3M™ Scotch-Weld™ Adeziv termofuzibil 6111HTB, bej, 19 mm x 19 mm, 10 kg

 • 3M ID 7010609276

Adeziv solid, pulverizabil, 100%, fără volatile

Oferă aderență excelentă la polipropilenă și alte materiale plastice cu energie de suprafață redusă (LSE)

Prezintă rezistență la temperaturi ridicate

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Adeziv solid, pulverizabil, 100%, fără volatile
 • Oferă aderență excelentă la polipropilenă și alte materiale plastice cu energie de suprafață redusă (LSE)
 • Prezintă rezistență la temperaturi ridicate

Adezivul 3M™ pulverizabil termofuzibil 6111HT este un adeziv rezistent la temperaturi ridicate, utilizat pentru a lipi în mare parte spume, țesături, panouri de particule și metalelor subțiri. Acest adeziv termoplastic, pulverizabil, 100% solid, nevolatil, nu necesită timp de uscare, cu surplus minim de pulverizare, oferind o soluție mai durabilă pentru creșterea productivității. Disponibil pe albastru și bronz.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.