1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi de lipire, montare și transfer
 5. Benzi adezive de transfer
 6. 3M™ Bandă adezivă de transfer 468MP, transparentă, 1220 mm x 165 m, 0,13 mm

3M™ Bandă adezivă de transfer 468MP, transparentă, 1220 mm x 165 m, 0,13 mm

 • 3M ID YP208006533
 • UPC 05900422034698,5900422035206

Banda adezivă de transfer de 130µm cu adeziv acrilic si liner din hârtie kraft. Rezistență excelentă la forfecare, rezistență la temperatură și rezistență chimică.

Ideal pentru standuri decorative și plăcuțe cu nume. Ușor de ștanțat si prelucrat.

Rezistență excelentă la umiditate și solvenți. Rezistență la temperaturi ridicate și la forfecare. Rezistență la radiații UV. Ușor de aplicat.

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Banda adezivă de transfer de 130µm cu adeziv acrilic si liner din hârtie kraft. Rezistență excelentă la forfecare, rezistență la temperatură și rezistență chimică
 • Ideal pentru standuri decorative și plăcuțe cu nume. Ușor de ștanțat si prelucrat
 • Rezistență excelentă la umiditate și solvenți. Rezistență la temperaturi ridicate și la forfecare. Rezistență la radiații UV. Ușor de aplicat

Obțineți o rezistență excelentă la forfecare, temperatură și la factorii chimici cu banda adezivă de transfer 3M™ ușor de aplicat 468MP. Este un adeziv acrilic pe un strat din hârtie kraft acoperită cu poliester și este ideal pentru ștanțare.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.