3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3738 Q, maro

 • 3M ID 62373891324
 • UPC 50021200652627

Adeziv 100% solid care asigura o lipire puternica, de incredere

Adeziv de uz general utilizat pentru lipirea diferitelor materiale

Gestioneaza aplicatii de mare volum prin viteza mare de dozare

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Adeziv 100% solid care asigura o lipire puternica, de incredere
 • Adeziv de uz general utilizat pentru lipirea diferitelor materiale
 • Gestioneaza aplicatii de mare volum prin viteza mare de dozare

Adezivul cu topire la cald 3738 3M™ asigura o lipire puternica, de incredere si o durabilitate si performanta exceptionale. Am creat Adezivul cu topire la cald 3738 sub forma unui adeziv 100% solid, pregatit sa indeplineasca cerintele unei game largi de aplicatii.

Atingerea rezultatelor asteptate Formulat ca un adeziv alcatuit 100% din particule solide, adezivul cu topire la cald 3M™ 3738 creeaza o lipire puternica pentru o varietate de substraturi, inclusiv miezuri de nisip in turnatorie, lipirea lemnului, materiale plastice selectate si placi aglomerate. Cu un debit ridicat, adezivul cu topire la cald 3738 permite o dozare usoara si poate sustine aplicatiile de mare volum. Proiectat ca adeziv de uz general, adezivul cu topire la cald 3M™ 3738 furnizeaza un timp deschis prelungit si o raza lunga de lipire. Dupa ce se usuca, adezivul cu topire la cald 3738 permite un timp pentru ca membrul imbracat cu adeziv sa fie imbinat si lipit, precum si timp pentru aplicare si pozitionare, asigurand obtinerea rezultatelor impuse. Aplicatii recomandate Adezivul cu topire la cald 3M™ 3738 se poate utiliza pentru o varietate de aplicatii, inclusiv prelucrarea lemnului, mobilier, automobile, transport, aparate de zbor, tapiterie, puncte de expunere in puncte de vanzare, placi de mostre, in domeniul militar, pentru ferestre, usi, constructii, trofee, articole-fantezie, componente audio, dulapuri, constructii, ambalaje si componente electronice. Asamblare Imbinare pentru asamblare Atasare Asigurare Reparatii Izolare prin turnare Lipire panouri Prindere fire electrice Balotare Etansare Incapsulare Rigidizare Lipire spuma Ambalare Adezivi cu topire la cald - prezentare pe scurt Adezivii cu topire la cald sunt rasini termoplastice alcatuite 100% din particule solide. Acesti adezivi sunt proiectati sa se retopeasca dupa lipire daca sunt expusi la temperaturi suficient de mari. Avantajul adezivilor cu topire la cald este ca, spre deosebire de organele de fixare mecanice si benzile de etansare, sunt practic invizibili intre suprafete. Adezivii nostri cu topire la cald se lichefiaza la incalzire, umplu repede spatiile libere si umezesc suprafata de unire. La aplicarea pe o suprafata, se racesc, se intaresc si ating rezistenta imbinarii lipite in cateva secunde. Datorita timpului de lucru rapid, ansamblurile se pot muta imediat dupa aplicare, ceea ce elimina nevoia de cleme, organe de fixare sau durate si energie suplimentare de uscare. Usor de utilizat, gata pentru succes Adezivul cu topire la cald 3M™ 3738 ofera o imbinare lipita puternica si fiabila, precum si o solutie de incleiere cu topire la cald dovedita pentru multe tipuri de aplicatii. Beneficiati de formula noastra care furnizeaza un timp deschis prelungit si un debit ridicat pentru a va asigura ca veti intruni cu succes toate obiectivele si cerintele proiectelor.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.