3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3789 Q

 • 3M ID 62378991327
 • UPC 50021200823690

Rezistenta la impact pentru durabilitate

Adezivul este rezistent la combustibil, ulei si impact

Timpul deschis de lipire permite ajustari si pozitionari

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Rezistenta la impact pentru durabilitate
 • Adezivul este rezistent la combustibil, ulei si impact
 • Timpul deschis de lipire permite ajustari si pozitionari

Adezivul nostru cu topire la cald 3789 3M™ Scotch-Weld™ este proiectat sa atinga un grad ridicat de rezistenta la impact, combustibili si ulei pe suprafete din material plastic, vinil, lemn si altele. Am fabricat acest adeziv rezitent utilizand rasini 100% termoplastice, solide.

Adezivul cu topire la cald 3789 furnizeaza o performanta optima cand este folosit cu aplicatoarele cu topire la cald 3M™ Scotch-Weld™ PG, TC, Q si EC. Acest adeziv va lipi si lemn, poliolefine, precum polietilena si polipropilena, cutii ondulate si substraturi de greutate mica pe mobilier, tapiterie si obiecte-fantezie. Timpul deschis de 50 de secunde, intr-o cusatura de 1/8", este suficient pentru pozitionari si ajustari ca sa se potriveasca suprafetele de lipit si sustine productivitatea in ritm alert pentru asamblare imbinare, atasare, asigurare, reparare, lipire panouri, balotare, etansare, incapsulare, rigidizare, lipire spuma, incleiere, ambalare, aderenta si inchidere. Despre adezivii cu topire la cald Adezivii cu topire la cald cuprind o plaja de caracteristici. Adezivii cu topire la temperaturi joase/ batoanele cu topire la cald au un punct de topire relativ scazut care care se incadreaza intre aproximativ 170 – 250°F/76 – 121°C, in functie de formulare, si se aplica folosind aplicatoare cu topire la temperaturi joase, cunoscute sub denumirea de „pistoale de lipit” (cu adeziv). Adezivii cu topire la temperaturi joase sunt benefici prin aceea ca pot fi utilizati a unirea materialelor termosensibile cum sunt spuma si o serie de materiale plastice. Furnizeaza o lipire aproape instantanee dar, la reincalzirea imbinarii lipite, unele variante se vor inmuia, permitand separarea suprafetelor unite. Natura agresiva de lipire la cald a adezivilor cu topire la temperaturi joase accelereaza operatiile de productie si de asamblare care implica metale de calibru usor, unele materiale plastice, si alte materiale nefiborase in plus fata de construirea panourilor de afisare, a rafturilor de expus flori si in proiecte tip hobby. Acesti adezivi se intrebuinteaza si in procesele de fabricatie, asamblare si ambalare, la ferestre, usi, constructii, transport, electronica, si alte industrii, precum si la prelucrarea lemnului, asamblarea/construirea punctelor de prezentare din magazine, panouri de mostre conventii, trofee, obiecte-fantezie, tapiterie, mobilier, componente audio si dulapuri. Adezivii cu topire la temperaturi inalte / batoanele cu topire la cald au un punct de topire relativ ridicat care se incadreaza intre aproximativ 250-380°F/121-196°C, in functie de formulare, si se aplica cu aplicatoarele cu topire la temperaturi inalte, cunoscute sub denumirea de „pistoale de lipit” (cu adeziv). Adezivii cu topire la temperaturi inalte furnizeaza o lipire aproape instantanee intre numeroase materiale plastice, hartie si lemn, dar, la reincalzirea imbinarii lipite, unele variante se vor inmuia, permitand separarea suprafetelor unite. Caracteristica de priza rapida a adezivilor cu topire la temperaturi inalte accelereaza operatiile la ambalare si in productie.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.