3M™ Adeziv structural acrilic Scotch-Weld 8810NS Green STAR

Numar de identificare produs 3M 62285414454
 • Imbinare finisata drabila cu excelenta rezistenta la exfoliere si impact puternic
 • Miros redus si proprietati ne-inflamabile pentru un mediu de lucru sigur in comparatie cu adezivii acrilici tipici
 • Lipeste suprafete dificile, precum straturi de vopsea aplicate in camp electrostatic si suprafete uleioase
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Adezivul acrilic cu miros redus 8810NS 3M™ Scotch-Weld™ reprezinta unul dintre adezivii nostri acrilici bicomponenti, intaribil fara incovoiere. Acest adeziv emite mai putin miros decat adezivii acrilici standard, facandu-l o alegere ideala pentru o varietate larga de aplicatii industriale si comerciale.

Lucrati eficient, mai inteligent si intr-o mai mare siguranta Lucrul mai rapid, mai eficient si intr-o mai mare siguranta – acestea sunt doar cateva dintre beneficiile adezivului acrilic cu miros slab 3M™ Scotch-Weld™ 8810NS. Cu un raport de amestecare de 10:1 si cu o durata de lucru de 10 minute, exista timp pentru pozitionarea substraturilor inainte de lipire. Odata intarit complet, va atinge o rezistenta la forfecare de suprapunere de 1.000 psi in pana la 20 minute, sporind numarul de prelucrari si productivitatea, prezentand o performanta inalta la exfoliere si impact. Avand un miros mai slab si proprietati de material neinflamabil, creeaza un mediu de lucru mai sigur prin comparatie cu adezivii acrilici tipici. Proprietatile adaugate care il fac sa nu se lase asigura aplicarea adezivului exact acolo unde vreti sa fie aplicat si nu va migra in timpul procedurilor de aplicare sau lipire. Aplicatii recomandate Diverse aplicatii in industria de transport cum ar fi lipirea panourilor de metal pe cadre de metal, ansambluri de cadre, lipirea panourilor de podea, panouri de exterior si acoperisuri. Aplicatii in prelucrarea metalelor Lipire materiale plastice si compozite Fabricarea semnalistica comerciala, precum lipire de panouri pe cadru, atasarea finisajelor si ornamentelor, lipire de litere, asamblare cadru Aplicatii HVAC, precum prinderea pe cadre a panourilor de podea si a platourilor de dejivrare, prinderea lambriurilor sau lipirea elementelor de rigidizare pe panouri Lipirea de suprafete uleioase Adezivare usoara cu acrilic Adezivii acrilici sunt adezivi cu doua componente care furnizeaza o putere a lipiturii si o durabilitate excelente, desi usor mai mici decat cele oferite de adezivii epoxidici in unele cazuri. Cu toate acestea, prezinta mai multe caracteristici care ii fac mai usor de utilizat, inclusiv viteza mai mare de intarire, toleranta mai mare pentru suprafete de lipire uleioase sau nepregatire si capacitatea de a lipi o varietate larga de materiale, inclusiv aproape toate materialele plastice. Formulele mai noi de adezivi acrilici sunt stabile la temperatura ambientala, cu o durata mai mare de viata la raft.

 • Imbinare finisata drabila cu excelenta rezistenta la exfoliere si impact puternic
 • Miros redus si proprietati ne-inflamabile pentru un mediu de lucru sigur in comparatie cu adezivii acrilici tipici
 • Lipeste suprafete dificile, precum straturi de vopsea aplicate in camp electrostatic si suprafete uleioase
Specificatii
Aplicații de interior/exterior
Ambele
Aspect produs
Cartuș
Durata de depozitare în luni (de la data de producție)
18
Forma fizică
Lichid curgător
Industrii
Industria aerospațială, Aparate electrocasnice, Industria Auto, Construcții, Bunuri de larg consum, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, MRO, Semnalizare, Vehicule speciale, Transport, Prelucrarea lemnului
Poziția
Best
Provocări de proiectare
Absorbție la impact și șoc, Controlul zgomotului, vibrațiilor și al severității NVH
Rezistența la forfecare
4200 Pound_Per_Square_Inch
Temperatura de aplicare de la (Celsius)
-40 Degree Celsius
Temperatura de aplicare până la (Celsius)
100 Degree Celsius
Temperatura de depozitare
72 Degree Fahrenheit
Timp de deschidere
10 min @ 72 °F (22 °C)
Timp total de uscare
24 Hours @ 73 F (23 C)
Tip de adeziv
Acrilic
Tip produs
Adeziv acrilic
Volum (metric)
45 mL
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.